Telefon:

031 425 42 63

Belvedere Office Building

Baba Novac 19A, Sector 3

Eduard Dumitrașcu, președintele ARSC speaker la Kiev Smart City Forum 2019

Eduard Dumitrascu - Kyiv Smart City Forum 2019

Președintele Asociației Române pentru Smart City, Eduard Dumitrașcu participă astăzi la Kiev Smart City Forum 2019, unul dintre cele mai importante evenimente din Europa de Est din domeniul Smart City.

Kiev Smart City Forum 2019 se desfășoară pe toată durata zilei de 1 Octombrie, la CEC Parkovy și reunește reprezentanți ai autorităților și instituțiilor publice, antreprenori, experți și urbaniști cu scopul de a crea noi parteneriate și pentru a-și împărtăși fiecare experiențele și bunele practici în domeniul Smart City. Principala tematică a evenimentului este “Smart City. O țară într-un smartphone”.

Eduard Dumitrașcu a răspuns invitației organizatorilor de a fi speaker în calitate de expert Smart City în cadrul evenimentului, la secțiunea “Smart City. State in a smartphone”. Această secțiune este dedicată dezbaterilor legate de tendințele digitalizării globale și eforturilor depuse în integrarea sistemelor de plată. Printre alte subiecte abordate se află: ecosisteme inovative, tehnologii de monitorizare a eficienței energetice și gestionarea și eliminarea deșeurilor.

În prezentarea sa, președintele ARSC a discutat despre conceptul Smart City, tendințele orașelor moderne, digitalizare și viitorul orașelor. Eduard Dumitrașcu a prezentat situația României în materie de proiecte smart city demarate și oportunități actuale pe care țara noastră le are. În discursul său a adus în prim plan importanța inovării în implementarea proiectelor smart, relațiile dintre cei patru piloni ai conceptului Smart City, dar și polemica “intimitate versus siguranță” în implementarea proiectelor de Safe City (componentă a verticalei Smart Living).

Eduard Dumitrascu - Kyiv Smart City Forum 2019
Eduard Dumitrascu la Kyiv Smart City Forum 2019 (2)

La eveniment a participat primarul orașului Kiev, Vitali Klitschko care a deschis evenimentul și a rămas pe toata durata evenimentului, fiind prezent la prezentările speakerilor.

Vitali Klitschko - Kyiv Smart City Forum 2019
Vitali Klitschko la Kyiv Smart City Forum 2019

Logo Kyiv Smart City Forum 2019

Kiev Smart City Forum 2019 reunește peste 4.000 de participanți, peste 60 dintre cei mai buni speakeri internaționali și ucraineni, încurajând formarea de noi parteneriate în domeniul Smart City. Detalii despre eveniment sunt disponibile  aici.

Avem cookies!
Acest site folosește module cookie pentru analiză și conținut personalizat.
Dacă navigați în continuare în acest site, sunteți de acord cu această utilizare.