În Inima Inovației: UrbanTech este prezent la GITEX Global 2023 în Dubai

În dinamica inovației tehnologice, UrbanTech, membru al Asociației Române pentru Smart City (ARSC), și-a propus să impresioneze audiența la GITEX Global 2023, cel mai prestigios târg de tehnologie din Dubai.

GITEX 2023, este un epicentru al inovației globale, și oferă o oportunitate propice pentru UrbanTech de a-și etala soluțiile în domeniul mobilității urbane. Standul companiei este un magnet pentru vizitatori, unde băncile inteligente cu panouri fotovoltaice și stațiile de autobuz futuriste sunt centrul atenției.

CEO-ul UrbanTech, Doru Stoica, a declarat: “Prezența noastră la GITEX este un pas semnificativ în îndeplinirea viziunii de a modela orașele viitorului. Produsele noastre sunt reflectarea angajamentului nostru de a îmbunătăți viața urbană, și sunt bucuros că UrbanTech poate contribui la dialogul regional și global privind urbanizarea inteligentă. Suntem prezenți în România în multe proiecte Smart City iar acum facem pasul către piața globală”.

Băncile inteligente de la UrbanTech reprezintă mai mult decât simple locuri de odihnă; acestea sunt catalizatori ai energiei regenerabile, în timp ce stațiile de autobuz moderne promovează o experiență superioară pentru pasageri și încurajează utilizarea transportului public.

Participarea la GITEX 2023 reprezintă o oportunitate de a împărtăși inovațiile cu lumea, dar și de a interacționa cu alți experți și inovatori din industrie, deschizând astfel oportunități pentru colaborări și parteneriate viitoare.

#gitex2023 #technology #urbantech

Avem cookies!
Acest site folosește module cookie pentru analiză și conținut personalizat.
Dacă navigați în continuare în acest site, sunteți de acord cu această utilizare.