Telefon:

031 425 42 63

Belvedere Office Building

Baba Novac 19A, Sector 3

Urbaniqe intră în ecosistemul de parteneri ARSC

Suntem bucuroși să anunțăm că Urbaniqe este membru al ARSC începând cu 1 Decembrie 2022.

Despre Urbaniqe – O modalitate mai eficientă pentru flotele urbane și o oportunitate de reducere a cheltuielilor cu combustibilul

Urbaniqe este o companie start-up in domeniul tehnologiei, fondată în 2020 de către mai mulți ”senior business executives” cu experiență antreprenorială dovedită. Compania a fost înființată din nevoia de democratizare a telematicii pentru companiile mici, prin dezvoltarea unei soluții de mobilitate urbană ușor de accesat, inovativă și accesibilă. Misiunea noastra este de a face mobilitatea urbană mai sustenabilă. Valoriile companiei din spatele aplicației urbaniqe sunt centrate în jurul agilității atunci când vine vorba de nevoia continuă de îmbunătățire, inteligența de a veni întotdeauna cu soluții intuitive, o atitudine de asumare a riscurilor pentru a trece în tehnologii necunoscute și piețe neexploatate cu curaj și un puternic accent pe beneficiile oferite de propunerea noastră.

Viziunea mobilității urbane ne-a condus spre urbaniqe

Compania are o viziune puternică și de lungă durată pentru mobilitatea urbană. Credem cu tărie că mobilitatea urbană poate deveni mai flexibilă și mai inteligentă datorită soluțiilor folosite, mai sustenabilă în ceea ce privește amprenta de carbon a flotelor urbane, și mai focusată pe oameni prin eliminarea stresului ce vine odată cu aceasta. Ca prim pas în călătoria înspre mobilitatea urbană inteligentă, am revoluționat managementul flotelor urbane cu ajutorul urbaniqe. Nu este nimic altceva decât o aplicație ușor de folosit, bazată pe smartphone ce oferă un asistent digital conceput special pentru mașinile de pasageri sau vehicule comerciale ușoare (<3.5t) operate de către companii mici, ce are scopul de a ușura munca de gestionare a flotelor urbane într-un mod mai eficient. Suntem aici pentru a ne ajuta clienții să-și reducă din costurile cu mobilitatea urbană și să eliminăm definitiv stresul cauzat de managementul flotei. Aplicația oferă posibilitatea de a scădea amprenta de carbon lăsată de mașinile învechite din flotă și poate oferii informații despre ora estimată de sosire în cazul în care afacerea dvs se focusează pe livrare.

Nevoia unei soluții simple în gestionarea flotei

Simplitatea este crucială pentru proprietarii de afaceri mici atunci când vine vorba de diferite soluții din sfera IT. Acești nu dispun de timpul necesar pentru a citi documentații complicate sau a urmări diverse tutoriale care îți arată cum să folosești produsul. Au nevoie de soluții simple, care funcționează fără nevoia de specializare. Această constatare ne-a inspirat să dezvoltăm urbaniqe ca un asistent digital intuitiv, simplu de folosit, creat cu gândul la proprietarii de afaceri mici, ce răspunde nevoilor de bază a gestionării flotei urbane și a combustibilului.

”După ce am lucrat mai mult de douăzeci de ani pentru multinaționale în domeniul comunicațiilor mobile și al gestionării flotelor, am realizat că soluțiile tradiționale de gestionare a flotelor se concentrează doar pe marile companii de logistică care operează vehicule comerciale grele. Cu toate acestea, ele nu pot rezolva problemele întreprinderilor mici și ale navetiștilor zilnici. (..) Este nevoie de o soluție simplă de gestionare a parcului auto, cu abonament, la prețuri accesibile și cu o opțiune de testare gratuită. Răspunsul meu a fost fondarea urbaniqe pentru abordarea acestei provocări!” Tóth Levente – fondator și Director Executiv Urbaniqe

Reguli simple. Pornind de la idea de simplitate, urbaniqe oferă în principal două opțiuni dintre care să alegi, în majoritatea cazurilor.

1.Există două niveluri de servicii din care să selectezi Asistentul de mobilitate și Asistentul premium, acesta din urmă, vine cu unele caracteristici extra.
2.Puteți alege opțiunea cu plată lunară sau plată anuală, aceasta din urmă oferind reduceri semnificative.
3.Reîndoirea serviciului poate fi automatizat ca regulă principală, sau se poate seta reîndoirea manuală.
4.Oferim două tipuri de utilizatori, șoferi sau manageri. Șoferii au roluri simple, conduc vehiculul și gestionează alimentările, în timp ce manageri, pot acționa ca șoferi, dar în plus, pot gestiona flota, primi alerte și notificări de tip push pentru întreaga flotă și administrează abonamentele.

Nu în ultimul rând, urbaniqe oferă două interfețe, aplicația pentru smartphone și aplicația web, cu roluri diferite, după cum detaliez mai jos.

Informații suplimentare aici

Avem cookies!
Acest site folosește module cookie pentru analiză și conținut personalizat.
Dacă navigați în continuare în acest site, sunteți de acord cu această utilizare.