Telefon:

031 425 42 63

Belvedere Office Building

Baba Novac 19A, Sector 3

Urban Scope recomandă Asociația Română pentru Smart City

Mulțumim pentru colaborarea de până acum și pentru frumoasele cuvinte adresate ARSC de către prietenii, partenerii și colegii de la Urban Scope – furnizor principal de servicii de consultanță integrată în România, cu aplicabilitate în domeniile: Smart City, Regenerare Urbană, Mobilitate Urbană, Eficiență Energetică și Finanțări Nerambursabile.

Mai jos, declarația domnului Radu Dragomir, CEO – Urban Scope:

”Urban Scope ca furnizor de servicii integrate de consultanță, a avut o experiență de colaborare extraordinară cu Asociația Română pentru Smart City. În timpul colaborării noastre, am apreciat în mod deosebit angajamentul lor față de excelență și dorința lor constantă de a oferi cele mai bune servicii posibile pentru comunitatea Smart City din România.
 
Unul dintre aspectele pozitive remarcabile ale colaborării noastre a fost abordarea lor orientată spre parteneriat. Asociația Română de Smart City a demonstrat o înțelegere profundă a nevoilor și cerințelor pieței solutiilor “smart” și a prioritizat mereu activitatile in beneficiul partenerilor săi. Această abordare ne-a oferit încredere că serviciile noastre au fost integrate într-un mod care răspunde cu adevărat nevoilor comunității Smart City.
 
În plus, comunicarea eficientă și transparentă a fost un alt aspect cheie al colaborării noastre. Echipa de la Asociația Română pentru Smart City a fost mereu disponibilă și promptă în a răspunde solicitarilor noastre, în a oferi clarificări și în a asigura o colaborare fluidă. Această comunicare deschisă și în timp util a contribuit la o relație de colaborare solidă și la obținerea rezultatelor dorite.
 
De asemenea, ne-am bucurat să vedem că Asociația Română de Smart City a manifestat o atitudine proactivă și un real interes în a aduce inovație și tehnologie în domeniul smart city. Au fost receptivi la noile idei și soluții, și am putut observa că își doresc să fie un “varf de lance” al pieței în ceea ce privește implementarea de produse, sisteme și servicii inteligente.
 
Nu în ultimul rând, apreciem faptul că Asociația Română de Smart City a investit timp și efort în a construi o relație de colaborare de lungă durată. Ne-au fost oferite oportunități de dezvoltare și au manifestat interes în a înțelege în profunzime serviciile noastre pentru a putea maximiza beneficiile aduse clienților lor.
 
În concluzie, colaborarea cu Asociația Română de Smart City a fost extrem de pozitivă și valoroasă pentru Urban Scope. Am fost impresionați de angajamentul și profesionalismul lor în furnizarea de soluții și servicii de înaltă calitate pentru comunitatea Smart City din România. Aspectele pozitive, cum ar fi abordarea orientată către clienți, comunicarea eficientă, interesul pentru inovație și dorința de a construi o relație de colaborare de lungă durată, ne-au convins că Asociația Română de Smart City este un partener de încredere și de înaltă calitate.
 
Recomandăm cu căldură colaborarea cu Asociația Română de Smart City și suntem nerăbdători să continuăm să aducem inovație și soluții inteligente în domeniul smart city, în parteneriat cu ARSC.”

Aici poți să vezi membrii și prietenii ARSC – https://arsc.ro/parteneri/

Aici te poți înscrie în cea mai importantă organizație a Industriei Smart City din România – https://arsc.ro/aderare/

Avem cookies!
Acest site folosește module cookie pentru analiză și conținut personalizat.
Dacă navigați în continuare în acest site, sunteți de acord cu această utilizare.