Asociația Română pentru Smart City

La fel ca voi și alte milioane de oameni din întreaga lume, suntem șocați și înspăimântați de războiul care se desfășoară în Ucraina.
O națiune suverană în care milioane de oameni au fugit din calea războiului. Dreptul la siguranță și libertate nu ar trebui să fie niciodată negociat.

Vocea noastră
Ca principală organizație a Industriei Smart City din România, cu o comunitate formată din peste 150 de consilii județene și primării în care trăiește mai bine de jumătate din populația țării, credem cu tărie că avem responsabilitatea de a vorbi, de a ne folosi vocea, platformele și resursele pentru a sprijini valorile de bază ale oricărei comunități.

Reziliență, pace și libertate
Mai presus de orice, o comunitate ar trebui să se dezvolte în pace și siguranță. Cu oameni sănătoși și fericiți. Cu o voce puternică a societății civile. De aceea, vom susține întotdeauna ceea ce credem că este corect. Indiferent pe cine deranjăm.

Am decis să susținem asociațiile din Ucraina
Indiferent de sectorul de activitate, sprijinim toate asociațiile care au nevoie de ajutor: relocarea activității, spațiu de lucru, resurse umane și IT, etc. Cu ajutorul prietenilor și partenerilor noștri vom pune la dispoziția organizațiilor neguvernamentale toate resursele de care au nevoie pentru continuarea activității.

Avem o responsabilitate enormă – social, economic și moral. Monitorizăm îndeaproape situația și suntem în contact direct cu asociații din Ucraina pentru a sprijini comunitatea și pe cei direct afectați de această criză.

Ucraina, suntem alături de tine!

Share:

Facebook
LinkedIn
WhatsApp

Avem cookies!
Acest site folosește module cookie pentru analiză și conținut personalizat.
Dacă navigați în continuare în acest site, sunteți de acord cu această utilizare.

Smart City România

newsletter

În fiecare sâmbătă dimineață îți trimitem cele mai importante știri din Industria Smart City!