TPBI – Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov recomandă Asociația Română pentru Smart City

Mulțumim colectivului TPBI și domnului Vladimir Ghițulescu, Directorul General TPBI pentru colaborarea de până acum și pentru frumoasele cuvinte adresate ARSC.

Mai jos, declarația domnului Vladimir Ghițulescu, Director General TPBI:

”Domnule președinte Eduard Dumitrașcu,
Astăzi se împlinește un an de când reprezentanții Asociației Române Pentru Smart City și Mobilitate (ARSC) și cei ai Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București-Ilfov (TPBI) s-au întâlnit și au discutat despre posibilitățile de colaborare pentru
îmbunătățirea serviciilor oferite călătorilor din București și Ilfov. Ulterior, am semnat și un document în acest sens, ceea ce a dus la cooperarea și desfășurarea mai multor proiecte necesare pentru comunitate.
ARSC a reușit să coaguleze principalii actori din domeniul transportului public de călători, ceea ce a permis schimbul benefic de experiență dintre aceștia, la întâlnirile organizate de dumneavoastră fiind foarte apreciate modelele prezentate de bună practică din domeniu. Ați reușit să creați un mediu activ de discuții și schimb de experiență pentru reprezentanții tuturor instituțiilor, companiilor și organismelor cu rol decisiv în îmbunătățirea mobilității, de la producători de componente sau furnizori de servicii, până la reprezentanții diverselor instituții.
Un efect important al eforturilor comune este crearea unei comunicări permanente și informarea continuă a celor interesați despre ceea ce se întâmplă în lume în aceste domenii, prin toate canalele puse la dispoziție de ARSC (Revista Smart City Magazine, platforme, site-uri, social media, newsletter, videoconferințe etc).
Prezentarea de noi tehnologii și facilitarea de întâlniri pentru membrii ARSC la evenimentele organizate de dumneavoastră au găsit un mediu propice pentru colaborări și activități comune, pentru proiecte complexe, multe dintre acestea fiind premiate în cadrul acestor evenimente. TPBI a primit răsplată eforturilor sale prin premiile primite pentru mai multe proiecte la diverse evenimente organizate de ARSC (Gala Smart City, ROPAT, etc).
Preocuparea TPBI pentru proiecte Smart crește, un exemplu fiind asistarea primăriilor membre pentru proiecte ITS individuale sau în parteneriat.
Totodată, avem intenția de a digitaliza procesele din domeniul transportului public, prin aplicarea pentru finanțare a unor proiecte pentru software și echipamente de management al transportului local de călători, pentru crearea unui centru de date deschise, pentru implementarea unui sistem integrat de e-ticketing etc.
La toate aceste realizări pentru locuitorii din București și Ilfov, un aport important îl are cooperarea cu ARSC.

Vă mulțumim.

Aici poți să vezi membrii și prietenii ARSC – https://arsc.ro/parteneri/

Aici te poți înscrie în cea mai importantă organizație a Industriei Smart City din România – https://arsc.ro/aderare/

Avem cookies!
Acest site folosește module cookie pentru analiză și conținut personalizat.
Dacă navigați în continuare în acest site, sunteți de acord cu această utilizare.