Telefon:

031 425 42 63

Belvedere Office Building

Baba Novac 19A, Sector 3

The Confident Group ajunge la afaceri de 1 mil. euro și intră pe piața din Spania

The Confident Group, cluster independent de comunicare integrată, care deține în România două linii de business CONFIDENT – comunicare de marketing și Venus Five – studio de producție vizuală, ajunge la un milion de euro cifră de afaceri cumulată a celor două companii și își deschide primul birou internațional, la Barcelona.

Anul acesta, agenția și-a extins liniile de business cu două divizii –  social media & digital și creație, care completează portofoliul solid de servicii de comunicare corporate și de brand oferite de companie.

“În Barcelona, agenția este în acest moment un start-up. În prima etapă focusul biroului din Barcelona este pe două direcții – sprijinirea companiilor românești și din regiune să intre pe piața din vest, și a companiilor spaniole interesate să pătrundă în retailul românesc”, explică Mara Gojgar, fondator CONFIDENT.

Expansiunea internațională a CONFIDENT Group a fost generată de ambițiile globale ale clienților pe care agenția îi consiliază, dar și de ADN-ul antreprenorial al companiei.

“În perioada următoare, ne vom axa pe consolidarea noilor linii de business care au fost integrate și care estimăm că vor genera 30% din vânzări în mod independent, până la finalul lui 2024. Totodată, vizăm și susținerea echipei din Barcelona”, adaugă Mara Gojgar.

Recent, agenția a trecut printr-un proces de rebranding. Noua identitate vizuală a adus în prim plan motocicleta, ca simbol al vitezei și al curajului, un nou slogan “Up For a Ride?” și misiunea Driving Brands to People’s hearts. Poziționarea și noua identitate de brand au venit în contextul maturizării agenției la nivel de servicii, de portofoliu de clienți și, totodată, în contextul extinderii internaționale. Procesul de rebranding a avut ca scop o imagine care să  reprezinte mai clar valorile dobândite în timp și să denote acel superdrive al echipei CONFIDENT de a transforma imposibilul în posibil.

###

DESPRE CONFIDENT

Prezent în București și Barcelona, The CONFIDENT Group este un cluster comunicare de marketing format din companii cu expertiză în CEE (România, Polonia, Ungaria, Cehia, Slovacia) și Spania.

Focusul CONFIDENT este pe acomodarea clienților internaționali pe piața din România și sprijinirea companiilor din CEE să intre pe piața din vest.

În prezent, The CONFIDENT Group este format din două companii CONFIDENT – Marketing communications și VENUS FIVE servicii de producție foto și video.

Grupul CONFIDENT a dezvoltat expertiză în industrii cheie de consumer și B2B – tech, real estate, retail & FMCG, auto & mobilitate, pharma & medcomms.

CONFIDENT a câștigat mai multe premii pentru campanii de Tech PR și Brand PR în cadrul competiției PR Award, iar în anul 2020, agenția a obținut distincția Consultancy of the Year.

În 12 ani de prezență pe piața din România, agenția a gestionat peste 50 de clienți și campanii. Din portofoliul CONFIDENT fac parte branduri precum AVIS, BLIK, București Mall Vitan & Plaza România (Anchor Grup), CBRE, DSV, Euplatesc.ro, Liberty Galați, Mitsubishi, Mobexpert, Regus, Roche Diagnostics, Signal Iduna, Spaces, Thoughtworks, VTEX, XIAOMI.

Ride with us : IG | LinkedIn

Avem cookies!
Acest site folosește module cookie pentru analiză și conținut personalizat.
Dacă navigați în continuare în acest site, sunteți de acord cu această utilizare.