Telefon:

031 425 42 63

Belvedere Office Building

Baba Novac 19A, Sector 3

Tech Cuisine Smart Home: Pionierat în extinderea pieței de Smart Home din Europa Centrală și de Sud-Est

Tech Cuisine Smart Home, un pionier în industria smart home din România, a anunțat recent extinderea operațiunilor sale în Ungaria, Cehia și Slovacia. Această decizie strategică marchează un pas crucial în planul companiei de a-și lărgi prezența în Europa Centrală și de Sud-Est, consolidându-și astfel poziția pe piața internațională.

Compania, cu o cifră de afaceri proiectată să atingă 900.000 euro în 2023, a stabilit deja un standard înalt în România, oferind soluții de ultimă generație în domeniul automatizării locuințelor. Parteneriatele sale cu brand-uri globale importante, cum ar fi Tado, Nuki și Legrand, au consolidat poziția Tech Cuisine ca un distribuitor de top și un inovator în sector.

Prin platformele sale online – techcuisine.ro și extensiile sale internaționale (.hu, .sk, .cz) – Tech Cuisine pune la dispoziția clienților săi o diversitate remarcabilă de produse smart home. În plus, compania nu se limitează la vânzări, oferind consultanță expertă și soluții personalizate pentru automatizarea caselor, atât pentru clienți individuali, cât și pentru proiecte rezidențiale de amploare.

Fondatorul Tech Cuisine, Alexandru Măxineanu, subliniază viziunea companiei: „Ne aflăm într-o eră în care tehnologia transformă esențial modul în care trăim. Misiunea noastră este de a face ca această tehnologie să fie accesibilă și intuitivă, aducând un plus de confort și eficiență în viețile oamenilor. Extinderea noastră în Ungaria, Cehia și Slovacia este un pas natural în această direcție.”

Această extindere este doar începutul unui plan ambițios; până în 2024, Tech Cuisine intenționează să pătrundă pe piețe noi în Europa, cu scopul de a deveni un nume de referință în industria smart home la nivel european.

Despre Tech Cuisine Smart Home: Lansată în 2018, Tech Cuisine Smart Home este o companie românească specializată în domeniul caselor inteligente. Oferind o gamă largă de produse și servicii pentru automatizarea locuințelor, compania se mândrește cu parteneriate solide cu brand-uri globale renumite, punând accent pe inovație și satisfacția clienților.

Contact: contact@techcuisine.ro | www.techcuisine.ro | +40740.27.27.55

Avem cookies!
Acest site folosește module cookie pentru analiză și conținut personalizat.
Dacă navigați în continuare în acest site, sunteți de acord cu această utilizare.