STB – Societatea de Transport București recomandă Asociația Română pentru Smart City

Mulțumim pentru colaborarea de până acum și pentru frumoasele cuvinte adresate ARSC de către domnul Adrian Criț, Directorul General al companiei STB – Societatea de Transport București.

Mai jos, declarația domnului Adrian Criț, Directorul General al companiei STB – Societatea de Transport București:

”În calitate de Director General al Societății de Transport București, am avut plăcerea de a lucra îndeaproape cu ARSC pentru a contribui la dezvoltarea și modernizarea domeniului transportului urban într-un mod cu adevărat inovator.

ARSC a demonstrat cu succes angajamentul său constant față de dezvoltarea orașelor inteligente în România. Impresionează modul în care au creat un mediu propice pentru schimbul de idei și cunoștințe, aducând împreună specialiști, lideri de opinie și experți din diferite domenii pentru a aborda provocările complexe ale urbanizării inteligente.

Colaborarea cu ARSC a avut un impact semnificativ asupra strategiilor noastre pentru transportul urban. Prin intermediul evenimentelor lor și al discuțiilor interactive, am avut oportunitatea de a explora soluții inovatoare și adaptate nevoilor și cerințelor comunității noastre. Am fost impresionat de ecosistemul de parteneri extrem de vast al asociației și de implicarea acestora în dezvoltarea proiectelor de Smart Mobility.

În special, apreciez modul în care ARSC promovează tehnologiile emergente care pot revoluționa modul în care ne desfășurăm activitățile în orașele noastre. Această perspectivă inspirațională ne-a ghidat în explorarea soluțiilor mai eficiente și mai sustenabile pentru cetățenii noștri.

Recomand cu încredere colaborarea cu Asociația Română pentru Smart City oricui dorește să fie parte a transformării orașelor noastre în comunități inteligente și conectate. Experiența mea cu ARSC a fost una remarcabilă și educativă, iar contribuția lor la dezvoltarea urbană este cu adevărat de neegalat.

Le mulțumesc pentru dedicația și pasiunea lor în construirea unui viitor mai bun pentru orașele noastre.

Cu prietenie,

Adrian Criț
Director General, Societatea de Transport București”

Aici poți să vezi membrii și prietenii ARSC – https://arsc.ro/parteneri/

Aici te poți înscrie în cea mai importantă organizație a Industriei Smart City din România – https://arsc.ro/aderare/

Avem cookies!
Acest site folosește module cookie pentru analiză și conținut personalizat.
Dacă navigați în continuare în acest site, sunteți de acord cu această utilizare.