Telefon:

031 425 42 63

Belvedere Office Building

Baba Novac 19A, Sector 3

Noul număr al revistei Smart City Magazine lansat la Digital Signage Show 2019

Tipărită din anul 2016, revista Smart City Magazine este prima publicație dedicată profesioniștilor și decidenților implicați în dezvoltarea Industriei Smart City din România.

Noul număr al revistei (octombrie-decembrie 2019) a fost lansat în cadrul Conferinței Digital Signage Show, ce a avut loc la Romexpo. Digital Signage s-a derulat în perioada 9-12 octombrie și a reunit peste 200 de furnizori specializați în tehnologie digitală și peste  4000 de utilizatori de semnalizare digitală, integratori de sisteme, distribuitori, profesioniști în publicitate și marketing.

Subiectele acestei ediții a revistei, anunță detalii despre cel mai important eveniment al Industriei Smart City – Gala Smart City Industry Awards, aflată la cea de-a patra ediție și care va avea loc în luna decembrie la Palatul Parlamentului.

Din sumarul ediției curente al Smart City Magazine:

• Estonia Smart City
• Singapore – de la Smart City la Smart Nation
• Smart Energy la Râmnicu Sărat și beneficiile obținute
• Reciclarea DEEA – De ce este atât de importantă?
• Drumul către un oraș verde – utopie sau certitudine?
• Interacțiunea dintre guvernarea electronică și smart city
• Modernizarea transportului public – Siguranța bicicliștilor în traficul din București
• Instanbul Smart City
• Smart Village la Ciugud
• Sistemul total de transport

In cadrul evenimentului de lansare, Cristina Florescu, speaker al evenimentului, Director Operațional în cadrul Asociației Române pentru Smart City,  a susținut o prezentare privind importanța soluțiilor de comunicare de tip digital signage în orașele smart. Acestea reprezintă o resursă continuă de informații care ajută cetățenii să rămână conectați, schimbând nu numai peisajul urban, ci revolutionând relațiile dintre oameni și comunitățile lor. 

„Putem schița următoarele etape de dezvoltare ale orașelor inteligente, soluțiile de afișare digitală vor continua să joace un rol important în îmbunătățirea vieții a milioane de oameni din întreaga lume. Urmează să descoperim noi moduri de a deveni interactive.” – Cristina Florescu, director operațional ARSC

Următorul număr al revistei va fi lansat în decembrie în cadrul evenimentului Smart City Industry Awards 2019.

Avem cookies!
Acest site folosește module cookie pentru analiză și conținut personalizat.
Dacă navigați în continuare în acest site, sunteți de acord cu această utilizare.