Telefon:

031 425 42 63

Belvedere Office Building

Baba Novac 19A, Sector 3

Sebastian Burduja, Ministrul Energiei testimonial Asociația Română pentru Smart City

Mulțumim pentru colaborarea de până acum și pentru frumoasele cuvinte adresate ARSC de către domnul Sebastian Burduja, Ministrul Energiei.

Mai jos, declarația domnului Sebastian Burduja, Ministrul Energiei:

”Cu entuziasm și bucurie doresc să împărtășesc gândurile mele despre Asociația Română pentru Smart City (ARSC). În calitate de Ministru al Energiei, dar mai ales din postura de Ministru al Cercetării, Inovării și Digitalizării, am fost martor la eforturile remarcabile pe care le depune ARSC în promovarea inovării și a sustenabilității în dezvoltarea comunităților noastre.

ARSC a reușit să demonstreze că este un adevărat catalizator al transformării urbane prin tehnologie avansată. În colaborarea noastră, am văzut cum ARSC nu doar promovează conceptul de oraș inteligent, ci contribuie cu pasiune la implementarea acestuia prin inițiative concretizate și soluții inovatoare.

Colaborarea cu ARSC a oferit MCID oportunitatea de a înțelege mai bine tendințele de dezvoltare și evoluție ale proiectelor tip Smart City și Smart Village. Am apreciat modul în care ARSC promovează convergența dintre tehnologia informației, inteligența artificială și zona societății civile, pentru a avea orașe mai eficiente și mai puțin dependente de resursele tradiționale.

ARSC nu doar că influențează prezentul, dar contribuie semnificativ și la modelarea viitorului comunităților din România. Inițiativele ARSC din spectrul educației au adus o schimbare pozitivă în atitudinea față de sustenabilitate și tehnologie în rândul cetățenilor și autorităților locale.

Vă felicit pentru dedicarea și pasiunea pe care le investiți în dezvoltarea orașelor inteligente în România. Sunt convins că ARSC va continua să fie un motor de schimbare și progres în direcția unor comunități urbane mai inteligente, mai eficiente și mai prietenoase cu mediul înconjurător.

Cu prietenie,
Sebastian Burduja
Ministrul Energiei”

Aici poți să vezi membrii și prietenii ARSC – https://arsc.ro/parteneri/

Aici te poți înscrie în cea mai importantă organizație a Industriei Smart City din România – https://arsc.ro/aderare/

Avem cookies!
Acest site folosește module cookie pentru analiză și conținut personalizat.
Dacă navigați în continuare în acest site, sunteți de acord cu această utilizare.