Telefon:

031 425 42 63

Belvedere Office Building

Baba Novac 19A, Sector 3

sCert – Sistem Certificare Companii pentru Industria Smart City

Despre sCert

Companiile care primesc certificatul sCert sunt companii care îndeplinesc cele mai înalte standarde de performanță managerială, socială și de mediu verificată, transparență publică și responsabilitate juridică pentru a echilibra profitul și scopul activității. sCert oferit de Asociația Română pentru Smart City militează pentru o schimbare națională a culturii de business și pentru a modela succesul în afaceri dar, mai ales, pentru a construi o economie mai sustenabilă, incluzivă și mai durabilă.

Cele mai provocatoare probleme ale societății nu pot fi rezolvate doar de guvern sau autoritățile locale. Asociația Română pentru Smart City prin produsul de certificare sCert lucrează pentru reducerea inegalităților, a nivelurilor de sărăcie, pentru un mediu mai sănătos, comunități mai puternice și sustenabile – toate acestea, cu demnitate și implicare.

Asociația Română pentru Smart City reprezintă deja o comunitate reală de lideri și parteneri care înțeleg să folosească afacerile ca forță revitalizantă a comunităților.

Ce este certificarea sCert

Certificarea sCert este un instrument util pentru prestigiul și credibilitatea companiei dvs. Fie că ne raportăm la un produs, un serviciu sau la companie ca entitate în sine. sCert este o modalitate de a demonstra că produsul sau serviciul dvs. îndeplinește așteptările clienților și partenerilor dvs.
sCert poate reprezenta un avantaj competitiv și în procedurile de achiziții publice.
Certificarea sCert reprezintă furnizarea de către un organism independent (Asociația Română pentru Smart City) a unui certificat conform căruia produsul, serviciul sau sistemul de management al companiei îndeplinește cerințe specifice.

Procedura noastră 
Ca răspuns la nevoia tot mai mare de certificare a produselor și serviciilor care folosesc diferite tehnologii, ARSC a dezvoltat certificarea sCert pentru companii și instituții publice, pe baza ISO-urilor internaționale în funcție de industrie și domeniu.

Beneficiile Certificării
Recunoaștere națională
Avantaj competitiv achiziții publice
Acces la beneficiari și piețe noi
Accelerați inovația

Informații complete despre sCert și procedura de obținere a certificatului aici.

Avem cookies!
Acest site folosește module cookie pentru analiză și conținut personalizat.
Dacă navigați în continuare în acest site, sunteți de acord cu această utilizare.