Telefon:

031 425 42 63

Belvedere Office Building

Baba Novac 19A, Sector 3

Scala Assistence se alătură Asociației Române pentru Smart City

”Scala Assistance se alătură Asociației Române pentru Smart City pentru a Impulsiona Digitalizarea și Dezvoltarea Comunităților Locale în România”

București, 19 Septembrie 2023
Asociația Română pentru Smart City (ARSC) este încântată să anunțe încheierea unui parteneriat strategic cu Scala Assistance. Compania este un pionier în domeniul platformelor de plată online pentru roviniete, sisteme de plată prin SMS pentru transportul public și lider în servicii de achiziții pentru vignete, polite RCA și taxe de pod.

Despre Scala Assistance
Fondată în 2007, Scala Assistance a introdus în premieră în România conceptul de vânzare online a rovinietelor. Compania are o amprentă multinațională, cu 301 puncte autorizate de vânzare a rovinietelor în România, Ungaria, Bulgaria și Republica Moldova, iar prin reteaua de agenti este prezenta in peste 35.000 de locatii fizice unde isi vinde produsele.

Obiectivele Colaborării
În cadrul acestui parteneriat și prin intermediul ecosistemului ARSC, Scala Assistance își va aduce contribuția la proiectele asociației prin furnizarea unui portofoliu diversificat de servicii care vizează digitalizarea instituțiilor publice, atât centrale cât și locale.

Servicii Gratuite pentru Autoritățile Locale și Companiile de Transport
Începând cu 15 Septembrie, ARSC va informa partenerii și membrii săi despre disponibilitatea implementării sistemelor de plată prin SMS pentru transportul public, un serviciu care va fi furnizat gratuit de Scala Assistance pentru companiile de transport. ARSC va monitoriza implementarea proiectelor la nivelul autorităților locale și va crea cadrul de colaborare cu viitorii parteneri.

Declarația Actionarului Scala Assistance, Hansjurg Salathe:
„Suntem entuziasmați să devenim parte din ecosistemul Smart City România, ca membri ai ARSC. Acest parteneriat ne oferă o platformă excelentă pentru a aduce expertiza noastră în tehnologie la beneficiul întregii societăți.”

Declarația Președintelui ARSC, Eduard Dumitrascu:
„Colaborarea cu Scala Assistance nu reprezintă doar un avans semnificativ în dezvoltarea serviciilor ARSC, ci și o oportunitate de a integra soluții inovatoare în ecosistemul urban. Scala nu este doar un membru al asociației, ci un partener strategic esențial în eforturile noastre de a îmbunătăți calitatea vieții prin tehnologie. Vorbim despre proiecte de mobilitate, digitalizare și multe altele.”

Informații suplimentare despre Scala Assistance: roviniete.ro/ro/info/despre-noi 

Avem cookies!
Acest site folosește module cookie pentru analiză și conținut personalizat.
Dacă navigați în continuare în acest site, sunteți de acord cu această utilizare.