Telefon:

031 425 42 63

Belvedere Office Building

Baba Novac 19A, Sector 3

Network One Distribution recomandă Asociația Română pentru Smart City

Mulțumim pentru colaborarea de până acum și pentru frumoasele cuvinte adresate ARSC de către prietenii, partenerii și colegii de la NOD.

Mai jos, declarația domnului Ciprian Aber, Business Solutions Manager, Network One Distribution:

”Salut,

În calitate de Business Solutions Manager la Network One Distribution, împărtășesc experiența noastră în colaborarea cu Asociația Română pentru Smart City (ARSC).

ARSC a creat un mediu propice pentru conectarea și colaborarea celor interesați de dezvoltarea orașelor inteligente. Am fost impresionat de eforturile lor constante de a aduce împreună factori de decizie, experți și profesioniști din diverse domenii, generând astfel soluții inovatoare și sustenabile pentru comunitățile noastre.

Prin evenimentele, seminariile și conferințele organizate, ARSC a oferit o platformă excelentă pentru împărtășirea experiențelor și cunoștințelor cu ceilalți membri ai asociației. Aceasta a contribuit la dezvoltarea unui cadru mai eficient pentru progresele orașelor inteligente.

Am apreciat abordarea proactivă și deschiderea ARSC față de noi idei și tehnologii emergente. Aceasta a stimulat inovația și dezvoltarea continuă în direcția creării orașelor inteligente și sustenabile.

Recomand cu încredere colaborarea cu Asociația Română pentru Smart City tuturor celor interesați să contribuie la evoluția și dezvoltarea comunităților urbane din România. Experiența mea de colaborare cu ARSC a fost una inspirațională și educativă, iar impactul lor asupra dezvoltării orașelor inteligente este cu adevărat semnificativ.

Mulțumesc pentru angajamentul lor și pentru că furnizează o platformă valoroasă pentru schimbul de idei și soluții dar, mai ales, pentru networkingul de calitate.

Cu drag,

Ciprian Aber
Business Solutions Manager, Network One Distribution”

 

Aici poți să vezi membrii și prietenii ARSC – https://arsc.ro/parteneri/

Aici te poți înscrie în cea mai importantă organizație a Industriei Smart City din România – https://arsc.ro/aderare/

Avem cookies!
Acest site folosește module cookie pentru analiză și conținut personalizat.
Dacă navigați în continuare în acest site, sunteți de acord cu această utilizare.