Platforma Industriei Smart City din România

Împreună dezvoltăm comunități
Toate resursele necesare pentru dezvoltarea orașelor și comunităților creativ-inteligente!

Ce este platforma
DE LA BENEFICIARI LA DEZVOLTATORI, DE LA EXPERȚI LA UTILIZATORI ȘI DE LA FURNIZORI LA INTEGRATORI. SUNTEM UN ECOSISTEM COMPLET!
Profilele utilizatorilor, orașelor, companiilor și soluțiilor din comunitatea Smart City România reprezintă instrumentele perfecte pentru a-ți crea propria ta bază de date digitală. Platforma încurajează și facilitează interacțiunea între useri, ținându-te în același timp la curent, prin afișarea ultimelor noutăți și fluxuri de informații relevante activității tale.

Conectează-te și contactează alți membri ai comunității din grupurile tale de interes, manageri de orașe sau dezvoltatori de soluții. Ia legătura cu experți pentru a primi sfaturi gratuite în vederea soluționării nevoilor instituției sau companiei tale sau contractează-i prin intermediul platformei pentru diverse servicii sau livrabile realizate împreună cu ARSC. Interacționează cu comunitatea prin aprecierea și distribuirea celor mai bune articole și soluții Smart City.

Smart City România este unica platformă de networking care reunește toți actorii din Industria de Smart City România, oferindu-le acces la o gamă completă de informații și instrumente:

– exemple de bune practici în domeniul Smart City;

– catalogul celor mai noi soluții tehnologice apărute pe piață;

– licitații publice în derulare la nivel național și metode de finanțare disponibile la nivel național și internațional.

Astfel, platforma joacă un rol activ în dezvoltarea comunităților inteligente din România, prin promovarea soluțiilor Smart City și facilitarea implementării proiectelor de acest tip la nivel național.

Comunitatea Smart City România este formată din:

instituții publice și administrații locale preocupate de dezvoltare, optimizare și îmbunătățirea calității vieții cetățenilor;
companii private care oferă produse și servicii Smart City;
experți de renume, ale căror specializări acoperă toate domeniile relevante ale industriei Smart City;
#UnitedForSmartCities
Un proiect derulat de Asociația Română pentru Smart City.

Mai multe informații despre platformă găsiți aici: smartcityromania.ro

Avem cookies!
Acest site folosește module cookie pentru analiză și conținut personalizat.
Dacă navigați în continuare în acest site, sunteți de acord cu această utilizare.