Klarwin aniversează 19 ani de activitate: peste 1000 proiecte pentru 15 industrii și peste 25 parteneriate cu producători de tehnologie, lideri mondiali în domeniu

Klarwin aniversează 19 ani de activitate: peste 1000 proiecte pentru 15 industrii și peste 25 parteneriate cu producători de tehnologie, lideri mondiali în domeniu

Klarwin, companie cu capital 100% românesc, a câștigat încrederea a peste 600 clienți din 15 industrii, de-a lungul celor 19 ani de activitate pe care compania îi celebrează în luna martie. În toată această perioadă au fost realizate peste 1000 proiecte inovatoare de inginerie și tehnologie aplicată în domeniul industrial al fluidelor. Aniversarea a aproape două decenii găsește compania într-o poziție de lider de încredere la nivel regional și european, capabil să transforme know-how-ul acumulat în capital de expertiză pentru dezvoltarea altor business-uri și a societății. 

„Ne bucurăm să împărtășim realizările celor 19 ani. Schimbările și provocările cu care ne-am confruntat ne-au făcut mai puternici și mai determinați să aducem impact valoros în business-urile clienților. În aceeași măsură, rămânem la fel de hotărâți să schimbăm percepția publică despre ce înseamnă performanță în consultanță, cercetare, dezvoltare și producție de echipamente pentru aplicații industriale, într-un mod sustenabil. Profesionalismul inginerilor noștri și experiența în multiple industrii rămân garanția că putem să intervenim prompt, cu soluții complete, folosind tehnologia adecvată fiecărei situații în parte. În fapt, ingineria noastră își găsește cea mai directă aplicare în viețile oamenilor, iar felul în care arată amprenta aceasta este ceea ce ne determină să continuăm”, a declarat Adrian Dobre, fondator și CEO Klarwin. 

Compania continuă să investească în pregătirea și profesionalizarea tinerilor care își doresc o carieră în domeniul instalațiilor industriale de filtrare și purificare. În acest sens, Klarwin organizează stagii de practică, oferind studenților oportunitatea de a înțelege felul în care funcționează tehnologii de ultimă oră care digitalizează, automatizează și simplifică activitatea din multiple sectoare și domenii. 

„Logică și inteligență creativă – acestea sunt ingredientele din fiecare proiect condus de Klarwin. Nu facem lucrurile cu jumătăți de măsură, ne stăm standarde și le respectăm indiferent de context. Am făcut asta și-n pandemie, și-n criză economică, și-n recesiune. Livrăm la timp, implementăm cu rigoare, pasiune, excelență și integritate. Cei care ne împărtășesc valorile ne-au rămas parteneri pe termen lung. Toate eforturile noastre sunt îndreptate spre binele oamenilor, al orașelor și al mediului, iar partenerii noștri știu că suntem uniți de respectul și responsabilitatea pentru acestea trei”, a explicat Adrian Dobre.

Despre Klarwin

Klarwin este lider european în domeniul aplicațiilor industriale destinate filtrării, separării și purificării. În calitate de partener oficial și exclusiv al unor lideri mondiali, furnizori de tehnologie de vârf, precum Pall Corporation, Tecninox Group, Grimm&Wulff, AAF, Fedegari Group, Blueair, Antares Vision, Gutermann, Lenzing Filtration, Noyen, Perdomini IoC sau Absolent, Klarwin furnizează servicii și produse inovative principalelor companii din domeniul farmaceutic, al apelor potabile și industriale, energetic, al industriei alimentare și a băuturilor, al filtrării și purificării aerului și al industriei constructoare de mașini. 

Avem cookies!
Acest site folosește module cookie pentru analiză și conținut personalizat.
Dacă navigați în continuare în acest site, sunteți de acord cu această utilizare.