Eduard Dumitrașcu, Președintele ARSC prezent alături de Samsung România la ISE Barcelona 2023

Sursa foto ISE

Industria audio-video s-au reunit la scară largă pe parcursul a patru zile la Fira Barcelona Gran Via. ISE 2023 a oferit atât oportunități cât și noi tehnologii.

ISE 2023, cel mai important eveniment din industria sistemelor integrate audio-video, a avut loc recent la Fira Barcelona Gran Via. Evenimentul a atras un număr record de 58.107 participanți unici, din 155 de țări și a înregistrat un grad de ocupare record în oraș. Pe parcursul celor patru zile, ISE 2023 a oferit vizitatorilor o suprafață de 56.870 mp de expoziție, inclusiv șase săli și sălile Audio Demo.

Galerie de artă digitală
Creată de platforma de streaming online WindowSight, Galeria de Artă Digitală ISE, a găzduit o serie de expoziții de artă, din oră în oră, pe 36 de ecrane Samsung.
Mike Blackman, managing director al Integrated Systems Events, a declarat că ISE 2023 a fost o săptămână „extraordinară” care a oferit un „spectacol excepțional” pentru industrie și oraș.

KUDO AI – Primul traducător bazat integral pe inteligență artificială
În premieră internațională, cea mai mare expoziție AV din lume, a oferit discursurile principale ale ISE în cinci limbi, iar traducerea a fost realizată cu ajutorul KUDO AI – un traducător în timp real, alimentat de inteligență artificială.

Eduard Dumitrașcu, prezent la ISE 2023 a declarat: Domeniul audio video și sistemele integrate pot fi considerate un element esențial al conceptului de oraș inteligent, deoarece tehnologiile audio video sunt utilizate în mod activ pentru a sprijini monitorizarea, managementul și siguranța în orașe. Acestea sunt utilizate pentru a crea sisteme de supraveghere inteligente, pentru a gestiona traficul și pentru a monitoriza probleme de mediu. În acest fel, domeniul contribuie la crearea unui oraș inteligent, eficient și sigur.

Principiul călăuzitor pentru Samsung în acest an în cadrul expoziției a fost „Sustenabilitatea de zi cu zi”. Prin noile sale produse și soluții AV, Samsung speră să evidențieze sustenabilitatea pe întreg ciclul de viață al produsului, inclusiv aprovizionarea, producția, distribuția, utilizarea și reciclarea.

În calitate de lider în industria de semnalizare, Samsung și-a prezentat cele mai recente progrese în tehnologia de semnalizare, construită pentru a atrage atenția spectatorilor cu soluții de afișare clare și ușor de utilizat.

Compania a câștigate mai multe premii cu ocazia expoziției

Versiunea Windows „Samsung Kiosk” (Nume model: KMC-W) permite companiilor și retailerilor să optimizeze experiența clienților cu suport extins pentru sistemul de operare Windows 10 IoT Enterprise. Cu capabilitățile sale îmbunătățite și funcționalitatea all-in-one, Samsung Kiosk a câștigat un „ISE Best of Show” de către AV Technology.

The Wall (Numele modelului: IWB) și The Wall All-in-One (Numele modelului: IAB) oferă ecrane uimitoare și captivante pentru companii. Wall All-in-One a primit premiul „ISE Best of Show”  by Installation și „Top New Technology Awards (TNT) Awards” pentru Video Wall Hardware, prezentând caracteristici impresionante de afișare.

Evenimentul a fost marcat de prezența regelui Spaniei și a președintelui Guvernului Cataloniei, precum și de lansarea celui mai nou album al pionierului francez al muzicii electronice, Jean-Michel Jarre.

Avem cookies!
Acest site folosește module cookie pentru analiză și conținut personalizat.
Dacă navigați în continuare în acest site, sunteți de acord cu această utilizare.