Ionuț Pucheanu, Primarul Municipiului Galați recomandă Asociația Română pentru Smart City

Mulțumim pentru colaborarea de până acum și pentru frumoasele cuvinte adresate ARSC de către domnul Ionuț Pucheanu, Primarul Municipiului Galați.

Mai jos, declarația domnului Ionuț Pucheanu, Primarul Municipiului Galați:

”Este o mare bucurie să împărtășesc impresiile mele referitoare la colaborarea fructuoasă cu Asociația Română pentru Smart City (ARSC). În calitate de Primar al Municipiului Galați, am avut oportunitatea de a fi implicat în proiecte și discuții care au avut un impact semnificativ asupra dezvoltării orașelor inteligente din România.

ARSC a demonstrat cu succes că deține un rol esențial în promovarea și implementarea soluțiilor pentru orașele inteligente. M-a impresionat abordarea lor comprehensivă, care aduce împreună atât instituții publice, cât și private, într-un dialog constructiv despre viitorul dezvoltării urbane.

Colaborarea noastră cu ARSC a subliniat importanța conectării dintre autoritățile locale și actorii din mediul privat, în direcția dezvoltării durabile. Prin intermediul evenimentelor organizate de ARSC, s-a creat o platformă eficientă pentru discuții, schimbul de experiență și identificarea de soluții inovatoare la provocările urbane contemporane.

Pe parcursul colaborării noastre, am fost profund impresionat de abordarea practică și orientată către soluții a ARSC. Proiectele și inițiativele lor au adus o contribuție semnificativă la dezvoltarea tehnică și adaptarea la nevoile orașelor inteligente, inclusiv integrarea tehnologiilor noi în viața de zi cu zi a cetățenilor.

Pe baza experienței mele, pot afirma că recomandarea colaborării cu Asociația Română pentru Smart City este întru totul justificată. Această asociație este un partener de încredere pentru toți cei interesați să participe activ în dezvoltarea și implementarea soluțiilor pentru orașele inteligente.

Vă mulțumesc pentru angajamentul vostru și pentru contribuția semnificativă pe care o aduceți în direcția creării unor orașe mai moderne, eficiente și sustenabile.

Cu apreciere,

Ionuț Pucheanu
Primar al Municipiului Galați”

Aici poți să vezi membrii și prietenii ARSC – https://arsc.ro/parteneri/

Aici te poți înscrie în cea mai importantă organizație a Industriei Smart City din România – https://arsc.ro/aderare/

Avem cookies!
Acest site folosește module cookie pentru analiză și conținut personalizat.
Dacă navigați în continuare în acest site, sunteți de acord cu această utilizare.