Smart Energy, energie cu responsabilitate

Conferința Energie cu Responsabilitate

Conferința anuală a publicației InvesTenergy a avut loc luni, 07 octombrie, iar Asociația Română pentru Smart City a fost partener la evenimentul a cărui tematică a fost „Energie cu responsabilitate”.

Conferința desfășurată la Hotel Intercontinental a provocat actorii pieței energiei și, în egală măsură, decidenții politici la un test al responsabilității. Evenimentul a reușit să dezvolte un dialog necesar și constructiv care să se constituie într-o evaluare realistă a situației actuale din sectorul energetic, pentru problemele existente și care să conducă la decizii asumate pentru investiții strategice în energie.

Primul panel intitulat „Să punem RESPONSABILITATEA în lumină!” a fost deschis de către Ion Lungu, președintele Asociației Furnizorilor de Energie Electrică din România, care a fost și moderatorul acestui panel. În cadrul acestor prime discuții, au luat cuvântul speakeri relevanți, printre care Dumitru Chiriță (președintele ANRE), Doru Vișan (Secretarul de Stat Ministerul Energiei), Doina Vornicu (director de operațiuni și membru al Directoratului CEZ România) și Bogdan Badea (președinte directorat Hidroelectrica).

Subiectele abordate au vizat viitorul energiei, tranziția energetică, sursele de energie, existența unor piețe competitive, diversificarea energetică și mai ales responsabilitatea față de societate în viitoarele demersuri.

Următoarele panel-uri au vizat tematicile:Energia vine cu responsabilitate și competențe” și „Asociațiile de profil, responsabilitate și demers comun”.

InvesTenergy susține prin acest eveniment demersul și efortul comun al autorităților și participanților la piață, deciziile corecte și asumate, care să fie puse în aplicare rapid, cu maximă responsabilitate.

Asociația Română pentru Smart City susține energia responsabilă și încurajează dezvoltarea de proiecte Smart Energy, iar pe cei care au implementat astfel de proiecte îi invită să le înscrie în competiția Smart City Industry Awards 2019

 

Avem cookies!
Acest site folosește module cookie pentru analiză și conținut personalizat.
Dacă navigați în continuare în acest site, sunteți de acord cu această utilizare.