Telefon:

031 425 42 63

Belvedere Office Building

Baba Novac 19A, Sector 3

e-Mobility Rentals și-a prezentat soluția integrată de mobilitate electrică în cadrul Finalei „Open Innovation Challenges”

Pe 30 ianuarie e-Mobility Rentals și-a prezentat soluția integrată de mobilitate electrică în cadrul Finalei „Open Innovation Challenges” organizată de Climate Innovation Through Interactive Ecosystem Summits” (CITIES 4.0).

Ecosistemul inovativ creat de e-Mobility Rentals [Serviciu de Leasing Operational Îmbunătățit care oferă acces la flote de vehicule electrice cu baterii interschimbabile și o rețea în creștere de Swap Stations] a fost selectat ca finalist la categoria “Last Generation of Private Car owners”, cu șansa de a câștiga un tichet de 20.000 EUR pentru un pilot într-unul dintre orașele Bologna, Turku, Leuven și Eindhoven/Helmond.

Proiectul cu care a concurat e-Mobility Rentals au fost Karos, o platformă de carpooling lansată în Franța, în timp ce la categoria dedicată mediului construit finalist și cîștigător a fost Make a BIM. Proiectele căștigătoare vor avea șansa de a-și pilota soluțiile într-unul dintre orașele organizatoare și de a-și scala astfel operațiunile.

Cele 4 orașe Bologna, Turku, Leuven și Eindhoven/Helmond au misiunea de a deveni printre primele orașe cu neutralitate climatică din Europa până în 2030. Pentru a atinge acest obiectiv ambițios, s-au asociat cu ESTI pentru a aborda două provocări importante legate de mediul construit și mobilitate.

Cu ocazia acestui pitch, E-Mobility Rentals a anuțat că pregătește în 2024 un upgrade de tehnologie și infrastructură prin care va adresa și categoria Consumer, cu o generație nouă de vehicule electrice private. Revenim cu vești în curând!

Avem cookies!
Acest site folosește module cookie pentru analiză și conținut personalizat.
Dacă navigați în continuare în acest site, sunteți de acord cu această utilizare.