Dio Boaca (Phoenix Media), Alex Baker (Retail Tech X) si Eduard Dumitrascu (ARSCM) vorbesc la Conferinta Digital Signage despre valoarea brandului prin afisajul digital

Liderii industriei digital signage se întâlnesc pe 11 octombrie 2019 la București, la Conferința Digital Signage (pavilionul B1 de la Romexpo) pentru a oferi participanților cele mai noi soluții de semnalizare digitală.

AdPlayers.ro

Liderii industriei digital signage se întâlnesc pe 11 octombrie 2019 la București, la Conferința Digital Signage (pavilionul B1 de la Romexpo) pentru a oferi participanților cele mai noi soluții de semnalizare digitală. Dio Boaca (Phoenix Media), Alex Baker (Retail Tech X) și Eduard Dumitrașcu (ARSCM) vin să vorbească participanților despre cum poți pune în valoare brandul tău cu ajutorul afișajului digital și cum poți creea customer engagement.

Line-up-ul ediției din acest an este condus de Alex Baker, fondatorul Retail Tech X, companie specializată în tehnologia de retail. Baker este antreprenor, dar în același timp și un lider și speaker internațional al cărui scop este acela de a oferi oamenilor experiențe inedite de retail și de a contribui la o lume mai bună.

Tema abordată de Alex Baker la Conferința Digital Signage este “semnalizarea digitală în era inteligenței artificiale (AI) – cele mai bune practici și cele mai mari eșecuri din țările nordice și din întreaga lume”.


Credit: Digital Signage Show

Dio Boaca, directorul general Phoenix Media, va aborda alte două teme ale dezbaterii: “Targetarea de mâine în DOOH și nu numai” și “Ce se întamplă când încurcăm digitalul tradițional cu Digital Out-Of-Home”.

Phoenix Media, lider național în publicitatea digitală out-of-home (DOOH), este compania care a introdus în România primul sistem de promovare outdoor pe intervale orare, precum și transmiterea în timp real a mesajelor de pe telefonul mobil pe ecranele digitale. În primăvara acestui an, compania a bifat o nouă premieră: lansarea pentru prima dată pe piața locală a sistemului outdoor de informare inteligentă a intersecțiilor „Ocoliți Intersecția”.

Eduard Dumitrașcu, președintele ARSCM, va fi speaker pe tema “Smart Cities engaging smart communities with digital signage solutions”. Cu o bogată experiență în management, Eduard Dumitrațcu a fost, de-a lungul anilor, consilier județean, consilier la Parlamentul României, secretar de stat în cadrul Ministerului Fondurilor Europene, dar și fondator al mai multor companii, printre care FabricaOnline.ro și Bucharest Business Breakfast.

Ca președinte al ARSCM, Eduard Dumitrașcu este unul dintre cei mai activi susținători ai inovației. Militează pentru crearea unei legături puternice și benefice între mediul privat și cel public, făcând parte din proiecte ample cu impact național și rezonanța internațională.

Mai multe detalii despre participare, pe pagina online a evenimentului https://events.printsign.ro/

Avem cookies!
Acest site folosește module cookie pentru analiză și conținut personalizat.
Dacă navigați în continuare în acest site, sunteți de acord cu această utilizare.