Telefon:

031 425 42 63

Belvedere Office Building

Baba Novac 19A, Sector 3

Delegația Comună ARSC – Serviciul Comercial al Ambasadei SUA la București la Smart City Expo & World Congress 2023

La ediția din acest an a evenimentului Smart City Expo & World Congress (SCEWC) 2023, România își face simțită prezența prin cea mai mare delegație prezentă la un astfel de congres. Delegația organizată de Asociația Română pentru Smart City (ARSC) și de Serviciul Comercial al Ambasadei SUA la București, având un total de 35 de profesioniști, reprezentând un spectru larg de instituții și interese, se alătură dialogului internațional pe teme de urbanism inteligent și dezvoltare durabilă.

Această participare record la SCEWC reflectă angajamentul delegaților pentru inovație și progres în domeniul orașelor inteligente. Delegația este formată din primari, parlamentari, reprezentanți ai Primăriei Municipiului București și ai Primăriilor sectoarelor 5 și 6, precum și ale orașelor Buzău, Pitești, Bacău, Brașov, Sibiu, consolidând astfel viziunea națională pentru un viitor urban sustenabil.

Smart City Expo World Congress, care se desfășoară în perioada 7-9 noiembrie în Barcelona, așteaptă peste 24.000 de profesioniști și mai mult de 600 de speakeri și va permite delegaților români să interacționeze cu unele dintre cele mai inovatoare prezențe din industrie. Pentru mai multe informații despre eveniment și despre agenda detaliată, interesații sunt invitați să viziteze site-ul oficial SCEWC: https://www.smartcityexpo.com/agenda/.

Subiectele abordate la SCEWC sunt cruciale pentru orice comunitate care se străduiește să rămână relevantă în era digitală: de la tehnologii emergente la soluții de mobilitate, și de la inițiative ecologice la guvernanță și infrastructură. Delegația română nu doar că va câștiga o perspectivă valoroasă asupra acestor domenii, dar va avea oportunitatea să prezinte și proiecte inovative și inițiative de succes desfășurate în România. Reprezentanții ARSC și partenerii săi vor avea ocazia să împărtășească progresul României în materie de orașe inteligente și să învețe de la alte națiuni, făcând astfel un pas important în direcția transformării urbane prin prisma sustenabilității și inovației.

Delegația României la Smart City Expo & World Congress 2023 este un exemplu concret al angajamentului către un viitor mai inteligent, mai sustenabil și mai inclusiv, prin colaborare internațională și schimb de cunoștințe. Așadar, urăm succes delegaților și așteptăm cu interes să aflăm despre experiențele pe care le vor aduce acasă, pentru a contribui la evoluția orașelor românești în direcția smart city.

Avem cookies!
Acest site folosește module cookie pentru analiză și conținut personalizat.
Dacă navigați în continuare în acest site, sunteți de acord cu această utilizare.