Telefon:

031 425 42 63

Belvedere Office Building

Baba Novac 19A, Sector 3

Daniel Băluță, Primarul Sectorului 4 recomandă Asociația Română pentru Smart City

Mulțumim pentru colaborarea de până acum și pentru frumoasele cuvinte adresate ARSC de către domnul Daniel Băluță, Primarul Sectorului 4.

Mai jos, declarația domnului Daniel Băluță, Primarul Sectorului 4:

”În calitate de Primar al Sectorului 4, am avut plăcerea de a lucra îndeaproape cu ARSC în direcția dezvoltării comunităților inteligente și sustenabile.

ARSC a fost un partener esențial în eforturile noastre de a face din Sectorul 4 un exemplu de inovație urbană. Am apreciat modul în care ARSC a adus împreună factori de decizie, specialiști și lideri din diverse domenii, creând un mediu de schimb de idei și soluții pentru dezvoltarea orașelor inteligente.

Colaborarea noastră a dus la inițierea unor proiecte cu adevărat valoroase, care au avut impact pozitiv asupra vieții cetățenilor noștri și care acum sunt repere în România când ne referim la proiectele Smart City. De la soluții tehnologice inovatoare până la strategii de dezvoltare urbană sustenabilă, ARSC a fost un partener de încredere în realizarea obiectivelor noastre comune.

Am fost inspirat de abordarea dedicată a ARSC în promovarea conceptului de oraș inteligent în România. Prin intermediul evenimentelor lor educative și a platformelor de comunicare, ARSC a contribuit la creșterea gradului de conștientizare și implicare a cetățenilor în transformarea orașelor noastre.

Recomand cu încredere colaborarea cu Asociația Română pentru Smart City tuturor celor care sunt dedicați dezvoltării urbane inteligente și sustenabile. Experiența mea cu ARSC a fost una pozitivă și constructivă, iar impactul lor asupra comunității noastre este cu adevărat important.

Le mulțumesc pentru angajamentul lor și pentru că sunt un partener valoros în realizarea unei viziuni de viitor pentru Sectorul 4 și pentru întregul oraș.

Cu drag și apreciere,

Daniel Băluță
Primar al Sectorului 4”

Aici poți să vezi membrii și prietenii ARSC – https://arsc.ro/parteneri/

Aici te poți înscrie în cea mai importantă organizație a Industriei Smart City din România – https://arsc.ro/aderare/

 

 

Avem cookies!
Acest site folosește module cookie pentru analiză și conținut personalizat.
Dacă navigați în continuare în acest site, sunteți de acord cu această utilizare.