Telefon:

031 425 42 63

Belvedere Office Building

Baba Novac 19A, Sector 3

Constantin Toma, Primarul Municipiului Buzău recomandă Asociația Română pentru Smart City

Mulțumim pentru colaborarea de până acum și pentru frumoasele cuvinte adresate ARSC de către domnul Constantin Toma, Primarul Municipiului Buzău.

Mai jos, declarația domnului Constantin Toma, Primarul Municipiului Buzău:

”Împărtășesc cu bucurie gândurile mele sincere despre parteneriatul nostru cu Asociația Română pentru Smart City (ARSC). În calitate de Primar al Municipiului Buzău, am avut ocazia să colaborez cu ARSC pentru dezvoltarea orașelor inteligente din România.

ARSC s-a dovedit a fi un motor important în promovarea conceptului de oraș inteligent în țara noastră. Am fost impresionat de eforturile lor de a aduce împreună reprezentanți din diverse domenii pentru a discuta și a găsi soluții inovatoare pentru provocările urbane actuale.

Colaborarea noastră cu ARSC a deschis calea către o abordare mai holistică a dezvoltării municipiului Buzău. Evenimentele organizate de ARSC au oferit o platformă excelentă pentru schimbul de cunoștințe și experiențe, permițându-ne să explorăm soluții creative pentru nevoile noastre specifice.

Am admirat abordarea pragmatică și orientată către rezultate a ARSC. Proiectele și inițiativele lor au avut un impact semnificativ asupra aducerii tehnologiei inteligente în viața cotidiană a cetățenilor noștri și asupra creșterii sustenabilității orașului Buzău.

Recomand cu căldură colaborarea cu Asociația Română pentru Smart City celor preocupați de dezvoltarea urbană inteligentă și durabilă. Experiența noastră a fost una inspirațională, iar impactul pozitiv pe care ARSC îl aduce dezvoltării municipiului Buzău este apreciat și valorizat.

Le mulțumesc pentru angajamentul lor și sunt nerăbdător să continuăm să construim împreună un viitor mai inteligent pentru comunitățile noastre.

Toma Constantin
Primar al Municipiului Buzău”

Aici poți să vezi membrii și prietenii ARSC – https://arsc.ro/parteneri/

Aici te poți înscrie în cea mai importantă organizație a Industriei Smart City din România – https://arsc.ro/aderare/

Avem cookies!
Acest site folosește module cookie pentru analiză și conținut personalizat.
Dacă navigați în continuare în acest site, sunteți de acord cu această utilizare.