Până pe 27 mai încă mai poți înscrie proiecte în competiția națională RO SMART în Țara lui Andrei

RO SMART în Țara lui Andrei

RO SMART în Țara lui Andrei – OMV Petrom oferă granturi totale de 500.000 de euro și mentorat din partea angajaților în implementarea proiectelor câștigătoare.

Aflată deja la a 2-a ediție, RO SMART în Țara lui Andrei caută acele proiecte inovatoare care prin tehnologie și digitalizare rezolvă probleme din comunități, îmbunătățesc calitatea vieții cetățenilor, eficientizează consumul de resurse și accesul la serviciile publice, sau reduc cheltuielile publice.

Pentru a crește comunitățile din România, căutăm proiecte care își propun să folosească tehnologia prin aplicații, inteligență artificială, Internet of Things, robotică, automatizare în 5 domenii cheie: educație, sănătate, mediul înconjurător, transport și infrastructură.

În competiţie se pot înscrie organizaţii neguvernamentale, instituții publice, autorități ale administrației publice locale sau unități și instituții de învățământ din sistemul de stat din orice localitate din România. Persoanele fizice se pot înscrie în competiție în parteneriat cu una dintre entitățile menționate anterior.

RO SMART în Țara lui Andrei va finanța în ediția 2019 cu 500.000 euro douasprezece proiecte care au demonstrat că prin tehnologie pot aduce viitorul în prezent.

Vă așteptăm înscrierile până pe 27 mai, ora 13:00!

Pentru mai multe detalii puteți intra pe pagina www.taraluiandrei.ro/ro-smart.
Vă așteptăm întrebările la: idei @ taraluiandrei.ro sau la numărul de telefon 0758.036.832.

Avem cookies!
Acest site folosește module cookie pentru analiză și conținut personalizat.
Dacă navigați în continuare în acest site, sunteți de acord cu această utilizare.