Telefon:

031 425 42 63

Belvedere Office Building

Baba Novac 19A, Sector 3

Credem Cu Tărie În Viitorul României

Rețea națională de cercetare, dezvoltare și inovare a comunităților creativ-inteligente

Abordarea noastră – punerea tuturor resurselor necesare în comun pentru dezvoltarea României prin creșterea numărului de proiecte și inițiative tip Smart City.

Despre Cluster

Smart City Cluster reprezintă o alianță de companii și instituții care își propun să dezvolte comunitățile locale din România și  să îmbunătățească calitatea vieții cetățenilor.

Lucrăm pentru dezvoltarea orașelor inteligente, proiecte pe care le dorim eficiente, durabile și sustenabile.

Înțelegem orașele și comunitățile, preluăm provocările de dezvoltare și ne conectăm cu ecosistemul nostru pentru a livra cele mai bune soluții, produse și proiecte. Susținem și folosim un model de cooperare între entitățile partenere: companii private, universități, societatea civilă, parcuri tehnologice și organizații neguvernamentale.

Acoperim întregul lanț valoric al orașului de mâine, de la aspectele tehnologice până la cele sociale.

În raport cu membrii noștri, ne străduim constant să creștem competitivitatea valoarea economică a acestora în Industria Smart City.

Principalele instrumente de sprijin sunt transformarea cunoștințelor de cercetare și dezvoltare în proiecte, consolidarea legăturilor cu cercetarea științifică și instituțiile de învățământ, dezvoltarea în comun a know-how-ului în domeniul soluțiilor Smart, atât tehnice cât și economice dar și promovarea conceptului Smart Cities. Stimulăm investițiile și inovația în orașele și regiunile participante în proiectele noastre, pentru a atinge obiectivele economice de dezvoltare ale acestora.

Informații complete: https://romaniansmartcitycluster.ro/

Avem cookies!
Acest site folosește module cookie pentru analiză și conținut personalizat.
Dacă navigați în continuare în acest site, sunteți de acord cu această utilizare.