Telefon:

031 425 42 63

Belvedere Office Building

Baba Novac 19A, Sector 3

Campionii Atragerii de Fonduri Europene: Urban Scope si Transformarea Orașelor Românești

Cum au înțeles orașele importanța fondurilor europene? Răspunsul stă în viziunea lor strategică pentru dezvoltarea și modernizarea infrastructurii, dar și pentru implementarea unor soluții sustenabile și tehnologic avansate. Viziunea lor s-a concentrat pe crearea unor orașe care nu doar răspund nevoilor curente, dar sunt și pregătite pentru provocările viitoare.

Urban Scope a jucat un rol esențial în acest proces, oferind expertiză și îndrumare pentru transformarea acestor viziuni în realitate. Avand o abordare integrata, orașele au putut să dezvolte și să implementeze proiecte care nu doar că au îmbunătățit infrastructura urbană, dar au și introdus soluții inovatoare și concepte Smart City, demonstrând astfel un angajament profund față de dezvoltarea durabilă și adaptabilă.

Abordarea strategică bazată pe soluții de finanțare multifond au transformat aceste orașe în modele pentru alte comunități, demonstrând că planificarea strategică și viziunea pe termen lung sunt esențiale pentru utilizarea eficientă a fondurilor europene. Aceste orașe nu doar că s-au dezvoltat, dar au și devenit inspirație pentru inovație și adaptabilitate în fața noilor provocări ale societății moderne.

Cu un record impresionant de peste 1,5 miliarde de euro în finanțări europene atrase pentru municipalitățile românești, Urban Scope se poziționează ca un lider în transformarea urbană modernă, punând un accent puternic pe utilizarea tehnologiilor sustenabile.

Recunoscută internațional pentru excelenta sa, inclusiv prin premii precum „Smart City Consultancy Company of the Year 2022 – Europe„, Urban Scope demonstrează că inovația și tehnologia sunt cheia succesului în era urbanizării moderne.

Pentru a descoperi mai multe despre cum Urban Scope rescrie viitorul urban prin inovație și fonduri europene, vizitați www.urbanscope.ro.

 

 

(articol preluat https://www.stiripesurse.rol)

Avem cookies!
Acest site folosește module cookie pentru analiză și conținut personalizat.
Dacă navigați în continuare în acest site, sunteți de acord cu această utilizare.