Telefon:

031 425 42 63

Belvedere Office Building

Baba Novac 19A, Sector 3

ASSECO recomandă Asociația Română pentru Smart City

Cu bucurie împărtășim experiența noastră pozitivă legată de colaborarea cu Asociația Română pentru Smart City (ARSC). În peste 5 ani de colaborare, am avut privilegiul de a interacționa și de a contribui la această comunitate dedicată dezvoltării orașelor inteligente în România.

ARSC a demonstrat cu succes că este un catalizator puternic în promovarea conceptului de oraș inteligent în țara noastră. Prin inițiativele inovatoare, evenimentele educative și platformele de comunicare, ARSC a reușit să creeze un mediu propice pentru schimbul de cunoștințe, idei și soluții în domeniul urbanismului inteligent.

Un aspect remarcabil al ARSC este angajamentul față de colaborare și conexiunea dintre diferitele părți interesate. ARSC a reușit să aducă la aceeași masă autorități locale, companii private, organizații non-guvernamentale și cercetători, formând astfel un ecosistem de gândire și acțiune în direcția transformării digitale a orașelor noastre.

Prin intermediul platformelor de comunicare, precum revista Smart City Magazine, conferințele și evenimentele tematice, ARSC a devenit o sursă constantă de informații și inovație. Au evidențiat proiecte de succes, tehnologii emergente și bune practici în cadrul orașelor inteligente, oferind astfel o sursă de inspirație pentru dezvoltatorii și decidenții din domeniu.

Recomandăm cu încredere Asociația Română pentru Smart City tuturor celor care împărtășesc interesul pentru tehnologie, inovație și dezvoltare urbană durabilă. Experiența noastră de colaborare a fost una fructuoasă și inspirațională, și suntem onorați să facem parte din Ecosistemul Smart City România.

Felicitări pentru eforturile continue și pentru impactul pozitiv pe care îl aduceți în dezvoltarea urbană și în viețile cetățenilor.

Cu prietenie,

Adrian Năstase

Presedinte al Consiliului de Administraţie ASEE Solutions (Asseco)

Aici poți să vezi membrii și prietenii ARSC – https://arsc.ro/parteneri/

Aici te poți înscrie în cea mai importantă organizație a Industriei Smart City din România – https://arsc.ro/aderare/

Avem cookies!
Acest site folosește module cookie pentru analiză și conținut personalizat.
Dacă navigați în continuare în acest site, sunteți de acord cu această utilizare.