Telefon:

031 425 42 63

Belvedere Office Building

Baba Novac 19A, Sector 3

ARSC lansează Zen City – Agenția de Comunicare a Industriei Smart City

Lansarea Zen City: Agenția de Comunicare a Industriei Smart City

Transformând Provocările în Oportunități pentru Industria Smart City

București, România – 13 Iunie 2023

Suntem încântați să anunțăm lansarea Zen City, o agenție de marketing B2G cu servicii complete, specializată în furnizarea de soluții de marketing strategice și creative pentru Industria Smart City. 

Zen City este construită pe principiile inovației, integrității, colaborării și obținerii de rezultate tangibile. Prin înțelegerea profundă a pieței Smart City și a nevoilor clienților, Zen City dezvoltă strategii de marketing personalizate care generează valoare autentică pentru clienții săi.

Cu o experiență de peste 7 ani în domeniul Smart City, echipa Zen City a avut oportunitatea de a lucra cu o serie de clienți importanți, furnizând soluții B2G personalizate care au stimulat creșterea și succesul acestora. Zen City este mândră de contribuția sa la dezvoltarea Industriei Smart City și este dedicată menținerii unui nivel înalt de calitate și inovație în toate activitățile sale.

Declarație Eduard Dumitrașcu, fondatorul Zen City și Președintele ARSC: „La Zen City, credem în puterea tehnologiei și a inovației pentru a transforma orașele în locuri mai inteligente și mai sustenabile. Prin soluțiile noastre de marketing B2G, ajutăm companiile să transforme provocările în oportunități și viziunile în realități palpabile.”

Cu privire la serviciile oferite, Zen City pune în practică un proces în cinci etape pentru a genera valoare și a contribui la dezvoltarea clienților săi:

  • Identificarea Publicului Țintă: Utilizăm date, insight-uri de marketing și cunoștințe de specialitate pentru a identifica publicul țintă, care variază de la autorități locale sau centrale, furnizori de tehnologie, ONG-uri până la cetățeni.
  • Crearea de Conținut Personalizat: După identificarea publicului țintă, producem conținut care răspunde nevoilor lor specifice, furnizând materiale valoroase și relevante care stimulează interesul și facilitează angajamentul.
  • Organizarea de Evenimente și Momente Unice: Organizăm seminarii, conferințe și întâlniri one-to-one care sunt personalizate pentru nevoile specifice ale publicului nostru țintă, oferind oportunități unice de a promova produsele și serviciile clienților noștri într-un context autentic.
  • Marketing Digital pentru B2G: Creăm strategii de marketing online eficiente care ajută la promovarea produselor și serviciilor clienților noștri într-un context relevant, îmbunătățind astfel conștientizarea brandului și generând lead-uri de calitate.
  • Urmărirea și Optimizarea Campaniilor: Ne angajăm în monitorizarea continuă și optimizarea strategiilor pentru a ne asigura că oferim valoare și generăm lead-uri de calitate.

Prin aceste servicii, Zen City generează lead-uri de calitate, ajutând clienții să se conecteze cu decidenții din industria Smart City și să-și maximizeze potențialul de afaceri. Zen City este dedicată construirii de relații durabile și de încredere cu clienții săi și este mândră să ajute companiile să crească și să prospere în peisajul dinamic al industriei Smart City.

Pentru mai multe informații despre Zen City, vă rugăm să vizitați www.zencity.ro sau să ne scrieți la b2g@zencity.ro.

Despre Zen City – Zen City face parte din ecosistemul Asociația Română pentru Smart City și este dedicată ajutorului oferit companiilor pentru a se conecta cu publicul lor țintă și pentru a-și maximiza potențialul de afaceri. zencity.ro  

Despre ARSC – Asociația Română pentru Smart City (ARSC) este o organizație care promovează inovația și tehnologia în dezvoltarea de orașe inteligente și sustenabile, contribuind activ la creșterea eficienței și a calității vieții în comunitățile urbane din România. arsc.ro 

 

Contact pentru presă și parteneri

Email: b2g@zencity.ro

Telefon: 031 425 42 63

Avem cookies!
Acest site folosește module cookie pentru analiză și conținut personalizat.
Dacă navigați în continuare în acest site, sunteți de acord cu această utilizare.