Telefon:

031 425 42 63

Belvedere Office Building

Baba Novac 19A, Sector 3

Asociația Română pentru Smart City (ARSC) devine membru în 4 structuri parteneriale privind noile oportunități de finanțare

2021-2027: Asociația Română pentru Smart City (ARSC) devine membru în 4 structuri parteneriale privind noile oportunități de finanțare 

Asociația Română pentru Smart City (ARSC) este pe lista partenerilor selectați pentru elaborarea Programelor Operaționale și a Acordului de Parteneriat 2021 – 2027, publicată de Ministerul Fondurilor Europene, în luna iulie 2020. 

ARSC a fost selectată în lista entităţilor admise pentru participarea în cadrul Comitetului de Coordonare pentru Managementul Acordului de Parteneriat 2021-2027 (CCMAP).

În urma Apelului Național lansat de Ministerul Fondurilor Europene, în perioada 20 mai – 5 iunie 2020 privind exprimarea interesului pentru a deveni membru al acestor structuri, ARSC a fost selectată de Ministerul Fondurilor Europene pentru a participa la activitățile de consultare în cadrul a 4 tipuri de programe operaționale:

2021 - 2027 - Fonduri Structurale

În ultimii 5 ani, Asociația Română pentru Smart City s-a implicat și continuă să se implice în mod activ în dezvoltarea comunităților inteligente, urbane și rurale din România. ARSC este parte a multiple comisii consultative, organizații și grupuri de lucru și se bucură de numeroase parteneriate în diferite programe naționale și internaționale, relevante pentru ecosistemul Smart City. ARSC organizează grupuri de lucru, alături de corpul de experți, pentru semnalizarea celor mai importante probleme ale industriei Smart City în România, dar mai ales pentru identificarea soluțiilor. 

 

Printre obiectivele asumate de ARSC se află militarea pentru îmbunătățirea cadrului legislativ, pentru a permite dezvoltarea comunităților creativ-inteligente din România. 

 

Avem cookies!
Acest site folosește module cookie pentru analiză și conținut personalizat.
Dacă navigați în continuare în acest site, sunteți de acord cu această utilizare.