Telefon:

031 425 42 63

Belvedere Office Building

Baba Novac 19A, Sector 3

Andrei Carabelea, Primarul Municipiului Piatra Neamț recomandă Asociația Română pentru Smart City

Mulțumim pentru colaborarea de până acum și pentru frumoasele cuvinte adresate ARSC de către domnul Andrei Carabelea, Primarul Municipiului Piatra Neamț.

Mai jos, declarația domnului Andrei Carabelea, Primarul Municipiului Piatra Neamț:

”Cu bucurie și încredere, doresc să împărtășesc gândurile mele despre colaborarea deosebită cu Asociația Română pentru Smart City (ARSC). În calitate de Primar al Municipiului Piatra Neamț, am avut oportunitatea să lucrez îndeaproape cu ARSC în direcția dezvoltării orașului nostru spre o comunitate urbană mai inteligentă și mai sustenabilă.

ARSC a reprezentat o sursă de inspirație, de cunoștințe și de expertiză în domeniul orașelor inteligente. ARSC e mai mult decât o organizație, e o rețea de actori relevanți în domeniul soluțiilor pentru transformare digitală și pentru orașe inteligente.Am apreciat abordarea lor colaborativă și deschiderea față de dialogul interdisciplinar, care a adus laolaltă factori de decizie, specialiști și entuziaști ai dezvoltării urbane.

Colaborarea cu ARSC a avut un impact semnificativ asupra dezvoltării strategiilor noastre locale. Prin intermediul evenimentelor și platformelor lor de comunicare, am avut șansa să explorăm soluții inovatoare și să aducem idei proaspete în transformarea digitală a orașului nostru.

O caracteristică notabilă a colaborării noastre a fost dedicația ARSC în a promova tehnologiile emergente și a le folosi în slujba cetățenilor. Această abordare a susținut eforturile noastre pentru a crea un mediu urban mai prietenos și mai eficient, adaptat nevoilor și aspirațiilor comunității noastre.

Recomand cu încredere colaborarea cu Asociația Română pentru Smart City tuturor celor care doresc să contribuie la transformarea digitală și la dezvoltarea urbană durabilă a orașelor noastre. Experiența mea cu ARSC a fost una constructivă și valoroasă, iar contribuția lor la evoluția comunității noastre este cu adevărat remarcabilă.

Le mulțumesc pentru implicarea și pasiunea lor pentru dezvoltarea orașelor inteligente.

Cu încredere,

Andrei Carabelea
Primar al Municipiului Piatra Neamț

Aici poți să vezi membrii și prietenii ARSC – https://arsc.ro/parteneri/

Aici te poți înscrie în cea mai importantă organizație a Industriei Smart City din România – https://arsc.ro/aderare/

Avem cookies!
Acest site folosește module cookie pentru analiză și conținut personalizat.
Dacă navigați în continuare în acest site, sunteți de acord cu această utilizare.