Academia Primarilor – ceremonia de închidere a primei serii

Astăzi am încheiat prima serie a cursurilor Academia Primarilor, primul program academic din România care abordează în mod profesionist administrația publică, sub aspect teoretic, practic și cu numeroase modele de bune practici.
Participantii împărtășesc experiențe și isi dezvoltă abilitățile pentru a deveni mai buni lideri, mai bine pregătiți, mai performanți, care acționează cu integritate, profesionalism și grijă pentru comunitate. Programul Academia Primarilor este realizat cu sprijinul Ambasadei Regatului Țărilor de Jos în România. O a doua serie a programului va avea loc începând cu luna octombrie 2020.

Așa cum spunea unul dintre cursanții noștri, nu s-au pus toate întrebările, nu s-au dat toate răspunsurile. Dar am început să construim alături de primari, viceprimari, city manageri o comunitate mai unită! Un scop comun și un obiectiv pe termen lung: o comunitate mai responsabilă și mai implicată!

În cadrul ceremoniei de închidere a fost alături de cursanții noștri și domnul Arthur den Hartog, Adjunct al Șefului Misiunii Diplomatice al Ambasadei Regatului Țărilor de Jos în România.

Printre Invitații speciali ai Academiei, ne-au fost alături pe parcursul celor 8 săptămâni:
– Domnul Marcel Vela, Ministrul Afacerilor Interne, Guvernul României
– Domnul Ministru Secretar de Stat Raed Arafat, Șef al Departamentului pentru Situații de Urgență
– Domnul Dragoș Preda, Ministru Secretar de Stat pentru Comunicații în cadrul Ministerului Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor (MTIC)
– Domnul László Borbély, Consilier de Stat la Cabinetul Prim-Ministrului și Coordonator al Departamentului pentru Dezvoltare Durabilă din cadrul Secretariatului General al Guvernului României
– Domnul Dan Marinescu, Director General Direcția pentru Politici Fiscale și Bugetare Locale din cadrul Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației
– Domnul Adrian Curaj, Director General Unitatea Executivă pentru Finanțarea Învățământului Superior, Cercetare, Dezvoltare și Inovare
– Domnul Alfred Bulai, Prodecan Facultatea de Științe Politice
– Domnul Călin Găbudean,  Consilier Local al Municipiului Cluj-Napoca

Mulțumiri și felicitări tuturor pentru implicare!

 

Informații suplimentare despre Academia Primarilor găsiți aici – https://www.academiaprimarilor.ro/

Avem cookies!
Acest site folosește module cookie pentru analiză și conținut personalizat.
Dacă navigați în continuare în acest site, sunteți de acord cu această utilizare.