Telefon:

031 425 42 63

Belvedere Office Building

Baba Novac 19A, Sector 3

Gala Premiilor Smart City Industry Awards 2017 – ediția II

Smart City Industry Awards ediția II

19 Octombrie 2017

Asociația Română pentru Smart City (ARSC)  a organizat Gala Smart City Industry Awards ce a avut loc joi, 19 Octombrie 2017, orele 19.00 la Camera de Comerț și Industrie a României.

Evenimentul se află la cea de-a doua ediție și a premiat atât reprezentanți ai autorităților centrale și locale, persoane și companii implicate în dezvoltarea comunităților creativ-inteligente. Concursul s-a desfășurat sub două etape, prima care a inclus jurizarea proiectelor înscrise în concurs și premierea acestora, în timp ce a doua etapă a vizat acordarea unor Diplome de Excelență, conferite prin nominalizările partenerilor asociației jurizate de către ARSC.

În cadrul secțiunii de concurs de proiecte Premiul Best Tehnology Company a fost acordat  companiei Telekom, Project of the year a fost acordat Orange România, a fost premiat Primul Cartier Smart din România, Coresi -dezvoltat de Immochan, Impact Contractor&Developer a fost premiat pentru Cartierul Greenfield. O listă completă a premiilor poate fi vizualizată pe scia2017.romaniansmartcity.ro.

În premieră la ediția de anul acesta a existat o secțiune adresată presei. Astfel, au fost acordate Diplome de Excelență Agerpres, Ziarul Financiar, Săptămâna Financiară, Digi 24, Bursa și TVR pentru materialele publicate și pentru susținerea necondiționată a dezvoltării durabile și dezvoltării comunităților creativ-inteligente.

Un moment special în desfășurarea evenimentului l-a avut deasemenea acordarea Diplomelor de Ambasador Smart City. Ambasadorii sunt persoane care s-au remarcat prin inițiative, dar mai ales prin acțiunile concrete.

Președintele ARSCM, domnul Eduard Dumitrașcu a făcut o scurtă radiografie la zi a evoluțiilor în sectorul pe care îl reprezintă din ultimul an și a anunțat lansarea primului Centru de Dezvoltare și Inovare Smart City, un proiect menit să schimbe percepțiile asupra utilizării noilor tehnologii.

Evenimentul a fost gazda celor mai importanți decidenți, iar schimbul de bune practici a fost principalul obiectiv al galei, care s-a bucurat de prezența Ministrului Fondurilor Europene, domnul Marius Nica, mesajul transmis de la Bruxelles de către domnul Victor Negrescu, Ministru delegat pentru Afaceri Europene, viceprimarul Municipiului București, doamna Tomnița Florescu, Primarul sectorului 1, domnul Dan Tudorache, Viceprimarul sectorului 2, domnul Dan Cristian Popescu precum și alți invitați de seamă, care au împărtășit din experiențele din practică. O listă completă poate fi găsită pe site-ul asociației.

Avem cookies!
Acest site folosește module cookie pentru analiză și conținut personalizat.
Dacă navigați în continuare în acest site, sunteți de acord cu această utilizare.