Telefon:

031 425 42 63

Belvedere Office Building

Baba Novac 19A, Sector 3

ARSC Events – divizia de evenimente dedicată celor mai dinamice domenii economice din România

ARSC Events: Portalul tău către Industria cu cea mai spectaculoasă creștere din România

Într-o perioadă definită de inovație și progres tehnologic, Asociația Română pentru Smart City (ARSC) își reconfirmă angajamentul de a fi în fruntea transformării urbane prin lansarea diviziei ARSC Events. Această nouă inițiativă este concepută nu doar ca un serviciu, ci ca o platformă de lansare pentru partenerii și membrii noștri, facilitând accesul la evenimente de anvergură, în centrul industriei orașelor inteligente.

Ce este ARSC Events?
Noua divizie a ARSC este un răspuns direct la nevoia companiilor de a crea evenimente relevante, cu un auditoriu interesat de implementarea acestor proiecte.

Abordarea 360°
Pentru partenerii noștri, ARSC Events reprezintă oportunitatea unică de a își organiza propriile evenimente, în format ”la cheie”, fără a se îngrijora de complexitatea organizării.
Abordarea ARSC Events ”la cheie” – de la conceptul general al evenimentului care include branding, nume, descriere, până la formatul panelurilor, propunerea invitaților principali și a auditoriului, a speakerilor și partenerilor instituționali; noi ne ocupăm de toate detaliile, inclusiv de realizarea vizualurilor, comunicarea și promovarea evenimentului, organizarea la fața locului, materialele necesare, cateringul, pauzele de cafea, acoperirea media, filmarea, editarea, și elaborarea comunicatelor de presă, asigurându-ne că fiecare aspect contribuie la crearea unei experiențe memorabile și de impact.

De ce ARSC Events?
Public Relevant: Evenimentele noastre sunt concepute pentru a atrage un auditoriu relevant, profund implicat în dezvoltarea și implementarea soluțiilor smart city.
Formate Unice: Fiecare eveniment este o oportunitate de a experimenta noi modalități de interacțiune și discuție, departe de formatele tradiționale. În general, rata de participare la evenimentele ARSC este de peste 80% din auditoriul care a confirmat prezența (media în piață este de 40/50% pentru evenimentele business).
Networking de înaltă calitate: Oferim spații dedicate pentru networking și interacțiune, promovând schimbul de idei și parteneriatele durabile.
Interactivitate și implicare: Evenimentele noastre sunt gândite să stimuleze participarea activă, transformând fiecare sesiune într-o experiență memorabilă.
Generarea de Leaduri și oportunități de afaceri: ARSC Events este un catalizator pentru creșterea afacerilor partenerilor noștri, deschizând noi căi pentru colaborări și proiecte inovatoare.

Piața Smart City din România:  oportunitate de miliarde de euro
Sectorul orașelor inteligente este pe un trend ascendent, cu bugete, proiecte și investiții care indică o piață de miliarde de euro. Acest peisaj include domenii cheie precum digitalizarea, soluțiile de mobilitate, sustenabilitatea mediului și multe altele, oferind o perspectivă vastă de posibilități pentru creșterea și dezvoltarea urbană inteligentă.

Partenerul tău pentru Evenimente Excepționale
ARSC Events se angajează să fie mai mult decât un organizator de evenimente – dorim să fim partenerul tău în crearea unui viitor sustenabil și inteligent pentru orașele și comunitățile noastre. Fie că este vorba despre evenimente concept sau conferințe personalizate, echipa noastră este pregătită să transforme fiecare proiect într-o experiență unică și memorabilă.

Împreună, putem construi un ecosistem mai conectat, mai inteligent și mai sustenabil. Este timpul să ne unim forțele și să modelăm viitorul orașelor inteligente, eveniment cu eveniment, proiect cu proiect!

 

Ne poți scrie la info@arsc.ro sau poți consulta agenda noastră de evenimente aici: https://events.arsc.ro/ 

 

Avem cookies!
Acest site folosește module cookie pentru analiză și conținut personalizat.
Dacă navigați în continuare în acest site, sunteți de acord cu această utilizare.