Telefon:

031 425 42 63

Belvedere Office Building

Baba Novac 19A, Sector 3

Smart Finance

Serviciul de Accesare a Finanțărilor pentru Autorități Locale oferit de Asociația Română pentru Smart City

Despre Smart Finance

Smart Finance este un serviciu oferit de Asociația Română pentru Smart City (ARSC), liderul industriei Smart City din România. Cu o experiență vastă în domeniul dezvoltării urbane inteligente și al finanțărilor, echipa noastră de experți este dedicată sprijinirii autorităților locale în accesarea fondurilor europene și guvernamentale necesare pentru proiectele lor.

Misiunea Smart Finance

Smart Finance își propune să fie puntea de legătură între autoritățile locale și sursele de finanțare disponibile pentru proiecte Smart City. Ne concentrăm pe identificarea, accesarea și gestionarea eficientă a fondurilor europene, guvernamentale și altor tipuri de finanțare pentru a transforma orașele și comunitățile în spații inteligente, durabile și sustenabile.

Viziunea Smart Finance

Ne imaginăm un viitor în care fiecare autoritate locală are acces la resursele financiare necesare pentru a implementa soluții Smart City și Smart Village. Serviciul Smart Finance oferit de ARSC reprezintă catalizatorul care accelerează această transformare, contribuind la crearea unui mediu urban și rural mai eficient, sigur și rezilient.

Consultanță și Asistență în Implementarea Proiectelor Smart

Suport Specializat pentru Proiecte Inteligente:
Accesarea fondurilor europene și guvernamentale poate fi un proces complex și consumator de timp. Oferim consultanță și asistență pe tot parcursul proiectului, de la identificarea surselor de finanțare până la implementarea efectivă, pentru a vă asigura că proiectul dvs. Smart este un succes.

Serviciile Smart Finance

Identificarea Surselor de Finanțare

Ghidăm autoritățile locale în alegerea celor mai potrivite fonduri și programe de finanțare.

Pregătirea Aplicațiilor de Finanțare

Asigurăm elaborarea și depunerea dosarelor de cerere de finanțare, respectând toate criteriile și prevederile legale.

Gestionarea Contractelor de Finanțare

Oferim suport în administrarea eficientă a fondurilor, asigurând conformitatea cu regulamentele și cerințele contractuale.

Monitorizare și Asistență Tehnică

Furnizăm suport tehnic continuu și efectuăm monitorizarea proiectelor pentru a asigura implementarea reușită.

Verificarea și Avizarea Actelor Contabile

Efectuăm controalele necesare pentru a valida actele și înregistrările contabile, facilitând astfel rambursarea cheltuielilor.

Evaluarea Progresului Proiectelor

Realizăm analize periodice pentru a evalua stadiul proiectelor și a identifica eventualele puncte de îmbunătățire.

Asistență în Achiziții Publice

Oferim consultanță în pregătirea, organizarea și gestionarea procedurilor de achiziție publică.

Suport Post-Implementare

Continuăm să oferim asistență și după finalizarea proiectelor, pentru a asigura sustenabilitatea și eficacitatea investițiilor realizate.

Consultanță Tehnologie - Servicii și Produse

Ofeirm consultanță privind accesarea celor mai bune soluții tehnologice din piață.

Echipa de Coordonare Smart Finance

Eduard Dumitrașcu

Președinte Asociația Română pentru Smart City

Profesor asociat la Școala Națională de Studii Politice și Administrative, lector la Institutul Național de Administrație și fondatorul Academiei Smart City, co-autor: Smart Cities de la idee la implementare (C. Vrabie, 2018).
Expertiză: Expert Smart City

Ioana Petcu

Manager Proiecte Smart Finance

Cercetător științific cu doctorat în cibernetică, având o bogată experiență în implementarea proiectelor IT, în coordonarea proceselor de digitalizare și strategii de Smart City. Cu o carieră ce include roluri în coordonarea proiectelor de transformare digitală, Ioana a contribuit la dezvoltarea și implementarea de proiecte strategice în diverse sectoare precum energie, petrol si gaze, construcții infrastructuri critice. Expertiză: Management proiecte complexe.

Florin Bărbuș

Manager Proiecte Smart Finance

Experiență 17 ani în gestionarea proiectelor complexe. Expertiză în relația cu Unitățile Adminiatrativ Teritoriale. Masterat la Facultatea de Sociologie a Universității București. Expertiză: Management proiecte complexe

Alexandra Dumitrașcu

Manager Proiecte Smart Finance

Director de Dezvoltare și Implementare Proiecte în ARSC. Coordonarea și implementarea de proiecte inovatoare în domeniul Smart City. Experiența și cunoștințele sale contribuie la dezvoltarea și implementarea de soluții inteligente care îmbunătățesc calitatea vieții în comunitățile urbane. Expertiză: Management proiecte complexe

Geanina Suditu

Director Dezvoltare TPBI

Specializare în coordonarea proiectelor complexe de mobilitate urbană și reorganizare instituțională, deține competențe în managementul proiectelor finanțate de UE, BERD și Banca Mondială, precum și în evaluări de proprietate și analize de piață ca expert evaluator ANEVAR. Expertiză: dezvoltare urbană și mobilitate

Aurelian Băluță

Conferentiar Universitar la Universitatea Spiru Haret

Contabilitate financiară, calculaţie costuri, gestiune bugete în sistem public şi în sistem privat, accesare şi derulare fonduri publice din România şi din Uniunea Europeană, achiziţii publice, drept statutar, managementul mediului, drept de proprietate industrială (inclusiv dosare OSIM). Expert Financiar

Echipa de Experți Smart Finance

Florin Nemțanu

Prodecan Facultatea de Transporturi, Universitatea Politehnica București

PhD Intelligent Transport Systems. Expertiză: Smart Mobility

Ciprian Caragea

Prorector, Universitatea Ecologică din București

Institutul Național de Cercetări Economice, Academia Română, Diplomă postdoctorală în economie – Piețe de capital. Expertiză: Big Data & IoT

Crăciun Cerasella

Universitatea de Arhitectură „Ion Mincu”, Profesor

Abilitată să consilieze cercetarea doctorală. Expertiză: Urbanism și Peisagistică

Alina Bilan

Onv Law, Avocat

Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA), Doctorand în Politici publice de dezvoltare durabilă, Achiziții publice ecologice; Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA), Master în Studii de Mediu și Dezvoltare Durabilă. Expertiză: Achiziții publice

Voinică Valentin

Coordonator proiect Alba Iulia Smart City - Primăria Municipiului Alba Iulia

CNFPA – Echipa Euro Beast, Trainer autorizat; Academia de Studii Economice, Master în Administrarea Afacerilor. Expertiză: Smart City

Vrabie Cătălin

SNSPA, Conf dr. Facultatea de Administrație Publică

Școala Națională de Studii Politice și Administrație Publică, Doctorat în Științe Administrative. Expertiză: e-Governance

Serena Adler

CEO, Adev Mediu

Universitatea „Politehnică” București, Inginer în Energie/Mediu, Expertiză: Senior Environment and Energy. Expert Mediu

Servicii Suport ARSC

În contextul rapidelor evoluții tehnologice și urbanistice, ne bucurăm să vă informăm despre extinderea gamelor de servicii și suport oferite de Asociația Română pentru Smart City:

Strategie de Smart City
Crearea unei viziuni clare pentru dezvoltarea comunităților inteligente începe cu o strategie de Smart City. Oferim consultanță în elaborarea strategiei de smart city, adaptate nevoilor cetăţenilor și priorităților de investiţii ale autorităților locale.

Planul de acțiune pentru implementarea strategiei de Smart City
Transpunerea strategiei în realitate presupune crearea unui plan de acțiune bine definit. Vă asistăm în planificarea etapelor și activităţilor, în definirea calendarului, găsirea resurselor și stabilirea bugetului.

Studii de fezabilitate
Înainte de a începe un nou proiect, oferim studii de fezabilitate care evaluează viabilitatea tehnică, economică și socială a inițiativei.

Evaluări de impact
Pentru a asigura succesul și sustenabilitatea proiectelor, efectuăm evaluări de impact care măsoară atât beneficiile, cât și riscurile asociate.

Raportări
Oferim rapoarte periodice care vă ajută să monitorizați progresul și să luați măsuri corective acolo unde este nevoie.

Formare și asistență tehnică
Prin cursuri, seminarii și consultări individuale, facilităm înțelegerea și aplicarea celor mai bune practici în domeniul Smart City.

Te așteptăm alături de peste 300 de membri și parteneri ARSC – completează formularul de mai jos și te contactăm în maxim 24 de ore!

Un comentariu la „Smart Finance – Serviciul de Accesare a Finanțărilor pentru Autorități Locale oferit de Asociația Română pentru Smart City”

Comentariile sunt închise.

Avem cookies!
Acest site folosește module cookie pentru analiză și conținut personalizat.
Dacă navigați în continuare în acest site, sunteți de acord cu această utilizare.