Pentru informații suplimentare ne puteți scrie la info (@) arsc.ro

.png cu transparență

.jpg fără transparență

alb .png cu transparență

Bio Eduard Dumitrașcu – Președinte, Asociația Română Smart City

Eduard Dumitrașcu este Președintele Asociației Române Smart City, profesor asociat la Școala Națională de Studii Politice și Administrative, lector la Institutul Național de Administrație și fondatorul Academiei Smart City.

În ultimii șapte ani, Eduard a creat un ecosistem unic în România, dedicat orașelor inteligente, pornind de la zero. Înainte de Asociația Română Smart City, acest subiect era puțin sau deloc abordat. Cu o abordare pozitivă, mobilizând cei mai buni actori din domeniu, învățând din cele mai bune practici, călătorind pentru învățare, împărtășind informații, a reușit să reunească o echipă de experți și să creeze numeroase instrumente gratuite, accesibile pentru administrație.

Focusul său principal a fost Crearea ecosistemului pentru educarea administrației locale și îmbunătățirea calității serviciilor oferite cetățenilor.

Background info – Eduard este co-autor al cărții Orașe inteligente, de la idee la implementare (2018, Universul Academic, C. Vrabie, E. Dumitrascu). De asemenea, a inițiat împreună cu Organismul Național de Standardizare – ASRO un acord de colaborare privind elaborarea, publicarea și adoptarea la nivel național a Standardelor Internaționale privind dezvoltarea durabilă și durabilă a comunităților și orașelor inteligente (ISO). A fondat Smart City Magazine (2016), Caravana Smart City (2017), Academia Smart City (2018), este și inițiatorul și organizatorul Smart City Industry Awards, (scia.ro) anual din 2016, evenimentul fanion al Industriei Smart City. În 2021 a lansat primul programul de măsurare a calității aerului în școli, City Air – date deschise, accesibile tuturor. (cityair.ro), iar în 2023 a lansat prima certificare a companiilor din industria Smart City (scert.ro).

.png cu transparență

alb .png cu transparență

banner .jpg cu trimitere către arsc.ro

banner .jpg cu trimitere către smartcitymagazine.ro

În fiecare Marți de la ora 11.00 vă așteptăm LIVE alături de noi pentru a înțelege cum se dezvoltă comunitățile noastre, care sunt ultimele tendințe, produse, servicii și proiecte ale Industriei Smart City în România.
Invitați TOP implicați în proiectele de Smart City din România!

Avem cookies!
Acest site folosește module cookie pentru analiză și conținut personalizat.
Dacă navigați în continuare în acest site, sunteți de acord cu această utilizare.